Nordmann vant over 2,2 millioner kroner i Vikinglotto

HAMAR 20161027. Lotto, Norsk Tipping. Denne maskinen foretar VikingLotto-trekning hos Fabelaktiv AS på Hamar .

En norsk kvinne stakk av med 2,2 millioner kroner i Vikinglotto onsdag.   Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Det er ikke bare vann som kommer fra himmelen denne uken. For en heldig vinner av andrepremien i Vikinglotto regner det også penger.

13.02.20 16:17

I dag var det ingen heldiggris som fikk 6 rette + vikingtallet, men en norsk spiller var alene om å ha 6 rette og sikret seg kveldens andrepremie. Andrepremien ligger på over 2,2 millioner kroner. Den heldige var en kvinne i 20-årene fra Ås.

Norsk Tipping venter på å komme i kontakt med vinneren.

Husk å spille Eurojackpot på fredag - du kan vinne 100 millioner kroner! Klikk her for å spille.

Hovedtall:

6 - 9 - 18 - 24 - 33 - 35

Vikingtall:

4

Prøv igjen lykken neste onsdag - klikk her for å spille Vikinglotto om en uke!

Dagens Joker

Maskinen til dagens spiller valgte riktig på alle valgene og spilte seg helt opp til toppen. Over 1 million kroner ble delt ut til dagens joker.

Husk å spille Joker før klokken 18:00 på lørdager og onsdager. Klikk her!

Over 2 millioner vekkinger

I en gratiskonkurranse som foregikk hos Norsk Tipping forrige uke kunne du vinne penger så lenge du tok telefonen innen 60 sekunder på et selvbestemt tidspunkt. Hver dag forrige uke var det ti stykker som ble plukket ut til å vinne.

- Det stemmer. Hver dag har vi trukket ut ti vinnere av pengepremier blant alle påmeldte. Vi ringer personlig til én vinner av 100 000 kroner og to vinnere av 10 000 kroner, mens de sju vinnerne av 1 000 kroner får en automatisk oppringing og melding fra oss, kvitrer Norsk Tippings morgenfugler Ingrid Roterud Mathisen og Pernille Storholm Skaret.

Vekkerne på Hamar er overveldet over responsen på Vekking fra Hamar. Antall påmeldte deltakere er godt over 400 000, og det betyr over 2 millioner vekkinger i løpet av uka.

Klikk her for å spille om den voksende summen neste onsdag - spill Vikinglotto før neste onsdag klokken 18:00.