Annonsørinnhold i samarbeid med Norfloor AS, avd. Skien

Hva er dette?

 
 

Vi er mer enn bare fliser

Store og små fliser, med et bredt spekter av farger: Sorte, gule, hvite, beige, blå og brune. Utvalget er enormt. Hos Norfloor AS ligger alt til rette for at du skal få oppfylt drømmen om det perfekte bad, kjøkken eller gulv.

Annonsørinnhold i samarbeid med Norfloor AS, avd. Skien

Norfloor AS, avd. Skien

Siden oppstarten i 1979 har Norfloor AS vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen. I dag kan de krone seg med tittelen Norges eldste fliskjede, og dekker hele Norge. Nettverket består av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående leverandører, blant annet Spesialverktøy, Schiedel Mapei, BMC og Litex.

Felles for alle er faglige kompetanse, service, veiledning og garanti på flis, VVS og baderomsmøbler, tilbehør og kjemiske produkter. Du som kunde skal være trygg på at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med.

Avdelingsleder i Skien, Geir Hansen, har mange års erfaring som håndverker, både som murer og flislegger. For fem år siden ønsket han å finne på noe annet, men ville fortsatt være i bransjen. Nå trives han utmerket i butikken i Skien, hvor utstillingene stadig presenterer nye produkter.

Med seg på laget har han Bente Sundsbarm Hauge og Rune Haneferd, som begge jobber i butikken. I mer enn 30 år har Sundsbarm Hauge jobbet med salg og service, hvorav de tre siste for Norfloor. Haneferd er murer i bunn og har drevet med utførende arbeid blant annet med rehabilitering og montering av piper fra Sciedel. I alle fall frem til for fire år siden da han valgte å tre inn i salgsbiten hos Norfloor.

Alle tre er enige i at det er en meget god arbeidsplass, hvor latteren sitter løst.

– At både Rune og jeg har jobbet som håndverkere tidligere kommer også godt med. Alle de ansatte, både her i butikken og i Norfloor-kjeden, er kunnskapsrike og kompetente. Det merker kundene, som igjen gir flotte tilbakemeldinger, smiler Hansen. 

Norfloor har et stort utvalg av italienske fliser i en rekke størrelser og farger. Her er alt tilrettelagt slik at du kan få drømmebadet.

Kunnskap og kvalitet for både proff og privat

Norfloor har som hovedmål å være flisleggerens førstevalg. I 40 år har de samarbeidet med de fremste flisprodusentene i Italia. Dermed kan de tilby det beste og mest innovative produktutvalget til enhver tid.

Det er også utviklet et eget "Proffkonsept", som består av de mest tradisjonelle flisformatene og fargene, som går opp i modul. Som kunde vet du at alle standardproduktene alltid er tilgjengelig, samt til avtalt pris. Hovedlageret ligger i Halden og det er opptil 3 leveringer i uken til alle avdelingene i Norge.

Proffselgerne er også godt oppdatert på nye produkter og teknikker. Det avholdes jevnlig kurs og produktopplæring i alle butikkene. Hit ønskes alltid proffkundene velkommen.

Når det gjelder det private markedet fungerer teamet i Skien mest som rådgivere og veiledere. Hansen anbefaler at arbeidet utføres av en profesjonell håndverker når flisene skal legges. På den måten vil du få et ordentlig resultat.

I butikken i Skien hjelper de deg med å komme i kontakt med en godkjent og dyktig håndverker som utfører jobben for deg. Alt arbeid utføres i henhold til lover og regler.

Hansen forteller at Norfloors styrke ligger i kunnskapen de ansatte innehar og kvaliteten på varene.

Norfloor jobber med de fremste produktdesignerne i verden, og det utvikles stadig nye, lekre flisserier. Disse lanseres hvert år gjennom deres samarbeidsprodusenter, som Norfloor er alene om å representere i Norge. Ved å legge turen innom butikken i Skien, kan du derfor sikre deg et bad, kjøkken eller gulv som ikke "alle andre" har.

– Vi anbefaler at de som ønsker å iverksette et prosjekt tar kontakt med oss tidlig i planleggingen. Det er viktig at vi kan se på prosjektet før man begynner. På den måten kan vi komme med løsninger på hvilke produkter som passer best, og gi korrekt pris. Vi ser helheten av prosjektet. I tillegg forklarer vi oppbyggingen og hvordan kunden skal utføre jobben, gjerne i samsvar med en håndverker, forteller Hansen.

Haneferd legger til at de har et godt samarbeid med en rekke lokale fagmenn. Dermed vil du som kunde få en komplett pakke, som inkluderer fliser, utstyr og godkjente håndverkere. Hele prosjektet koordineres fra butikken. På den måten effektiviseres prosjektet, som innebærer at du som kunden kan bruke tid på andre ting i hverdagen. 

Vi hjelper deg med å velge riktig for ditt prosjekt, slik at du kan bli fornøyd i mange år fremover!

Norfloor AS
Bente Sundsbarm Hauge trives godt i butikken. Her er det Thomas Larsen (t.v.) og Karl Waksvik som får hjelp til å finne de rette flisene.

Stort og grått

Akkurat nå er det stor etterspørsel på store fliser, fra 60x60 cm og oppover, på badet. Norfloor har et enormt utvalg av italienske baderomsfliser til gulv og vegger i alle prisklasser. Baderomsfliser kommer i alle farger, størrelser og overflater. Alle flisene kan også tilpasses dine behov og forventninger. Dermed ligger alt rette for at du skal få oppfylt drømmen om det perfekte bad.

Store fliser gir et finere uttrykk av badet, og det er mindre fuger å se på. Norfloor tilbyr baderomsfliser i alle farger, men det er grått som er det mest populære for tiden.

– Det er ikke uten grunn at våre kolleger i Italia kaller oss for det grå landet, smiler Hansen.

Haneferd skyter inn at flere og flere også etterspør litt varmere farger. Da er det gjerne ønskelig med en lys brunfarge.

Marokkanske fliser derimot – det ser ikke ut til å gå av moten. Norfloor kan tilby alle fordeler av flis med den delikate marokkanske designen.

De lagerførte baderomsmøblene kommer fra italienske Arbi. Du kan også få skreddersydd din løsning etter ønsket mål, farge, overflate og materialer. 

Velkommen til Norfloor, avdeling Skien! Bente Sundsbarm Hauge (f.v.), Geir Hansen og Rune Haneferd kommer gjerne med råd og tips om hvilke fliser som passer best til ditt prosjekt.

En tur til Italia - for kundens skyld

Foruten fliser tilbyr Norfloor også det meste innen VVS: Dusj, badekar, toalett, armatur og blandebatteri, kjøkkenbatterier, baderomstilbehør og porselensservanter.

Mangler du verktøy eller tilbehør til prosjektet ditt? Ikke noe problem! Norfloor har også et bredt utvalg av blant annet flisekuttere, diamantblader, blandeutstyr, vannsager og håndverktøy fra Spesialverktøy.

Hansen sier at kvalitetsverktøy kan utgjøre en stor forskjell for prosjektet ditt. Det gjelder både gjennomføring og resultat. Forskjellen på for eksempel et diamantbor ses i måten diamanten er satt, type mønster de er satt i, hva slags diamant og kvaliteten på diamantene.

Ved å gå opp noen prisklasser, vil du ha lenger levetid på både diamantbor og diamantskiver.

Norfloor stiller høye krav til produktene de tilbyr. Flisene de tilbyr har høy standard, både når det gjelder vannopptak, ripefasthet og frostbehandling. Det er ikke bare flisene som skal ha høy kvalitet, men også det som er bak flisene. På den måten sikres et langvarig resultat. Norfloor tilbyr et komplett og variert utvalg av membraner, flislim, fugemasser og andre kjemiske produkter fra kvalitetsleverandøren Mapei.

Trioen hos Norfloor i Skien er samstemte når det kommer til hvorfor de har en stor og trofast kundebase: Kvaliteten på produktene, det store assortimentet og meget god kundeservice fra erfarne ansatte med stor kunnskap.

Hansen forteller at de gjerne strekker seg det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyd. Noen ganger strekker de seg gjerne helt til Italia.

Den drevne flisleggeren deler historien om kunden som hadde bestilt feil fliser, til et prosjekt som måtte stå ferdig innen kort tid. Italia er jo ikke så langt unna – "bare" 26 timer… Så Hansen leide en bil og kjørte av sted for å hente flisene.

En meget fornøyd kunde fikk ferdigstilt prosjektet – og fire år senere er det Norfloor de kontakter når de trenger fliser!

Norfloor AS la sine første fliser i 1979. Siden den gang har de sørget for kvalitetsfliser i norske hus og næringsbygg. Deres faglige kompetanse, service, veiledning og garanti gir løsninger du blir fornøyd med.

I 40 år har fliser vært deres fag. Det akter de å fortsette med i mange år fremover! 

Norfloor AS, avd. Skien

• Norfloor Skien er en totalleverandør av fliser og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Skien.
• Velkommen innom vår renoverte butikk hvor du vil få masse inspirasjon av våre store baderomsutstillinger samt våre gallerivegger med alle mulige flisvarianter.
• I butikken vår tegner vi ditt nye bad med ønskede fliser og baderomsmøbel og lager en foto-realistisk 3D fil som du kan bruke i beslutningsprosessen din.
• Norfloor-kjeden, etablert i 1979, er Norges eldste og ledende leverandør av kvalitetsfliser og tilhørende produkter, i det private og profesjonelle byggmarkedet.
• Et nettverk bestående av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående forhandlere er med på å gjøre oss landsdekkende.
• Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom nærmeste Norfloor butikk!
• Norfloors kunder kan hele tiden være sikre på at den store konkurransen i bransjen, og Norfloors satsning på kvalitetsmerker, sikrer de beste kvalitetsproduktene som er å oppdrive, solgt gjennom Norfloors butikker spredt over hele Norge. Vi legger hele vår ære i dette. Dette gjelder alt fra utviklingen av ulike formater til overflatekvalitet, design, og- ikke minst - jobber Norfloor med de fremste produktdesignerene i verden, når det gjelder utviklingen av nye lekre flis serier, som lanseres hvert eneste år gjennom våre samarbeidsprodusentene, som Norfloor er alene om å representere i Norge.
• Fliser er vårt fag! Den faglige kompetanse, service, veiledning og garanti vi kan gi deg på flis, VVS og baderomsmøbler, tilbehør og kjemiske produkter gir deg trygghet for at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med.

 
Del artikkelen på Facebook