Annonsørinnhold i samarbeid med Telemark Kiropraktorklinikk AS

Hva er dette?

 
 

Velvære i alle ledd til den store dagen

Tiden før bryllupet kan være stressende, med mange ting som skal planlegges og ordnes. Det er viktig å ta vare på kroppen og behandle smerter i rygg, nakke, muskler og ledd.

Annonsørinnhold i samarbeid med Telemark Kiropraktorklinikk AS

Telemark Kiropraktorklinikk AS

Telemark Kiropraktorklinikk er en liten familiedrevet kiropraktorklinikk med avdelinger i Bø og Porsgrunn.

Vi var tidligere en del av Optima Kiropraktikk og deretter en del av den store Eureka-kjeden. Fra januar 2018 valgte vi å drive videre som en selvstendig klinikk, uavhengig av store kjeder. Ved å være en uavhengig klinikk har vi mulighet til å gi våre pasienter den aller beste individuelle oppfølging.

Klinikken eies og drives i dag av kiropraktorene Vilde Furuodden Aas og Andreas Wehus. Med oss på laget har vi også har vi også kiropraktorene Alexander Utzig og Christoffer Kittilsen. 

Vilde Furuodden Aas ble uteksaminert ved Anglo European College of Chiropractic (AECC) i 2006. Andreas Wehus ble uteksaminert fra AECC 2009, Christer Alexander Utzig i 2015 og Christoffer Kittilsen i 2018.

Vi hjelper deg med smerter i rygg, nakke, muskler og ledd. I tillegg til å behandle smerter i muskel og skjelettsystemet har vi også god erfaring med utredning og behandling av krystallsyke og svimmelhet. Vi kan også behandle hodepine og smerter i hender og føtter.

Våre kiropraktorer er eksperter på korsryggsmerter. Ved kompliserte ryggproblemer utfører vi utvidet korsryggundersøkelse. 

 

Nakkesmerter er en av vanligste årsakene til at pasienter oppsøker oss. Vi er avhengige av at nakken fungerer bra for å holde balansen, utføre presise bevegelser og orientere oss etter sanseinntrykk fra syn og hørsel. Tiden før bryllupet er ofte stressende, med alt som skal planlegges og ordnes, og stress kan medføre stiv nakke eller nakkesmerter. Vi hjelper deg med å bli kvitt plagene til bryllupsdagen slik at fokuset er der det skal være: På din nye ektefelle, gjestene og feiringen.

Bryllupsdagen er en dag du må være forberedt på å tilbringe mye tid på beina. Har du ofte smerter under hælen, på innsiden av fotbuen eller frem langs fotsålen, kan dette hemme feiringen. Vi tilbyr behandlinger som kan gjøre deg lettere på foten på bryllupsdagen. Manipulasjon kan forbedre leddfunksjon i foten, og vi tilbyr Graston (Instrument assistert bløtvevsbehandling), Pietzo trykkbølgebehandling og muskulering/bindevevsteknikker.

Vi undersøker og behandler alle typer smerter fra ledd eller muskler i hele kroppen.

Hos Telemark Kiropraktorklinikk får både brud og brudgom hjelp til å løsne opp stive ledd før den store dagen. 

Telemark Kiropraktorklinikk AS

• Telemark Kiropraktorklinikk er en liten familiedrevet kiropraktorklinikk med avdelinger i Bø og Porsgrunn.

• Klinikken eies og drives i dag av Kiropraktorene Vilde Furuodden Aas og Andreas Wehus.

• Vi hjelper deg med smerter i rygg, nakke, muskler og ledd.

• I tillegg til å behandle smerter i muskel og skjelettsystemet, har vi også god erfaring med utredning og behandling av krystallsyke og svimmelhet.

• Alle våre kiropraktorer er autorisert gjennom Helsedirektoratet og medlem av Norsk Kiropraktorforening. Derfor er du som pasient garantert en trygg og seriøs oppfølging i vår klinikk.

• Fra januar 2018 har vi valgt å drifte videre som en selvstendig klinikk uavhengig av store kjeder. Ved at vi er en uavhengig klinikk vil vi ha mulighet til å gi våre pasienter den aller beste individuelle oppfølging.

Bestill time her

Del artikkelen på Facebook