Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Start dagen med en Spa-opplevelse

– Tenk deg at du rusler småtrøtt og urven til badet om morgenen. Hva ville vært bedre enn å starte dagen med en spa-opplevelse?

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det er markedsansvarlig Kent-Rune K. Sætrum som stiller spørsmålet. Han jobber i Hurricane SpaBad og gir svaret selv. – En spa-dusj om morgenen er en veldig god start på dagen, i tillegg til at du blir ren. Det er en god måte å våkne opp og bli klar for jobb eller skole. En god start tar du med deg resten av dagen.

Stimulerer kroppen

Hurricane lanserer en dusj som tilbyr noe nytt ved å kombinere vann med lys og massasje. – Vi kaller det for en SpaDusj, forklarer Sætrum. – Vi har undersøkt rundt om, og vi finner ikke noe som tilsvarer vår nyutviklede løsning. SpaDusjen gir deg den gode opplevelsen hjemme i stedet for å bruke tid og penger på spa-hotell.

De aller fleste starter dagen med en dusj om morgenen. Markedssjefen forteller at en SpaDusj vil stimulere kroppen på en positiv måte. – Massasje, rolig lys og stimulering med vann vil redusere stress og gi en roligere puls. Det er varmt og behagelig, og massasjen skjerper mentalt fokus. Forskning forteller at man tar gode beslutninger og blir mer kreativ om en kombinerer lysterapi med vannbehandling. Da skjer det positive ting i hjernen og kroppen.

– SpaDusjen er like effektiv om man ønsker å roe ned etter en hektisk arbeidsdag.

SpaDusjen plasseres i et hjørne på 90x90 cm og har en rund fasong. Det er ikke noe som stikker ut som en kan støte borti. Det er mange dyser i taket. Det gir et vannfall som oppleves som et kraftig, varmt og behagelig regnskyll. Gjennom de samme dysene kommer et rolig og behagelig lys, som gir vannet et glitrende lysspill. I tillegg er det massasjedyser som stimulerer ulike deler av kroppen, for eksempel skuldrene. Her kan det velges ulike pulseringer for ulik stimulering. Det er også vifte i dusjen. Den sender fuktigheten gjennom en kanal ut av rommet.

Utviklet i Sandefjord

Designer Kjell Christensen har lagt ned 1 200 arbeidstimer i utviklingen av SpaDusjen. Produktet er utviklet av Hurricane i Sandefjord og produseres i egne lokaler.

– SpaDusj er et kvalitetsprodukt fra a til å, forsikrer Sætrum. – Løsningen er elegant og samtidig lett å montere. Alt kommer ferdig fra oss, så det er enkelt for rørleggeren å få dusjen på plass. Vi leverer et kvalitetsprodukt med lang garanti og oppfølging gjennom hele produktets levertid. Hurricane SpaBad har vært i bransjen lenge, og vi er kjent for våre kvalitetsprodukter.

Del artikkelen på Facebook