Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Snakk om skreddersøm!

Har du spesielle behov til varebilen din? Gumpens Auto vet hvordan de skal hjelpe kundene sine i mål.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Vi er meget fornøyd med sluttresultatet! Det sier Morten Krogsrud, teamleder for service og ettermarked i YARA. 

Han står og ser på en splitter ny lastebil som nettopp er ferdigstilt og klar for registrering hos biltilsynet. 

– Bilen skal gå på serviceruter i Norge og av og til i Sverige, og vil bli brukt i forbindelse med service av luktreduksjonsanlegg. Til syvende og sist blir den en stor, avansert støvsuger, sier Morten. 

Veien til en bil med så mye skreddersøm er imidlertid ganske lang.

Mye logistikk

– Akkurat nå tester vi kranen, det er ingen tvil om at det tar litt tid å levere en bil med så mye skreddersøm. Samtidig er det veldig gøy, sier Anton Bjørk, salgskonsulent for nyttekjøretøy hos Gumpens Auto. 

Et slikt prosjekt krever betydelig mer jobb fra vår side, i form av kalkulering av blant annet nyttelast. Da er det viktig med god dialog også med våre underleverandører, som i dette tilfelle har vært Bamble Mekaniske Industri (BMI) og Profilpartner, sier Anton. 

Produksjon på stedet

BMI produserer blant annet hjelperamme og kranfundament selv. I tillegg er de ansvarlige for å montere lasteplan og den hydrauliske lastekrana. Prosjektet for Gumpens Auto hadde denne gangen noen ekstra utfordringer. 

– Dette var en spennende utfordring hvor de skulle ha en forholdsvis liten bil, men med mest mulig løftekapasitet på kran og samtidig så mye nyttelast som mulig, sier prosjektleder Halvor Sannes.

Måten dette prosjektet ble løst på av Gumpens Auto og BMI har tydeligvis falt i smak hos YARA.

– Vi er helt avhengig av gode, lokale leverandører for å gjøre jobben vår. Gumpens Auto er lokale og rask i både dialog og utført arbeid, sier Morten. 

Velkommen til Gumpens Auto!

 
Del artikkelen på Facebook