Annonsørinnhold i samarbeid med Industrisveis AS

Hva er dette?

 
 

Skjæring som det gnistrer av!

I verkstedet i Porsgrunn gnistrer og spruter det rundt de ansatte. Store stålplater og tynnplater skal skjæres til og leveres rundt om i fylket.

Annonsørinnhold i samarbeid med Industrisveis AS

Industrisveis AS

- Industrisveis AS startet opp av min far, Olav, som hadde jobbet mange år i bransjen, forteller daglig leder Frode Thorsby. Olav startet først Thorsby Mobilsveis, med mange mindre sveiseoppdrag. I 1993, startet han Industrisveis AS sammen med John Stenberg.

I dag er bedriften overtatt av Frode, som er stolt av å kunne videreføre bedriften og opprettholde det gode ryktet.

– Jeg var ikke gamle gutten da min far startet opp, men jeg startet ikke i Industrisveis, forteller Thorsby. Fagbrevet tok jeg et annet sted, og jeg jobbet i flere andre selskaper først. Jeg ville ha med meg litt erfaring utenfra først. 

Frode Thorsby har overtatt familiebedriften Industrisveis

– Far jobbet seg opp fra bunnen og til hva selskapet er i dag. Han har alltid jobbet mye, og litt etter litt overtatt ansvaret til meg. Dessverre gikk han bort i desember i fjor, i en alder av 59. Målet er naturligvis å drive på best mulig måte, understreker han.

Siden oppstarten i 1993 har Industrisveis hatt en spennende utvikling på skjæring av plater og industrisveising. Vi har investert i teknologien og fremstår i dag som et av Norges mest allsidige verksteder i skjæreteknikk. De 19 ansatte er fordelt på verksteder i Porsgrunn og Skien. Her skjærer de med metodene gasskjæring, plasmaskjæring, laserskjæring og vannstråleskjæring.

Laser- og vannskjæring er en suveren måte å produsere prototyper og produkter i små til middelstore serier. Man behøver ikke å lage spesielle verktøy, så det blir en meget økonomisk og rask produksjonsstart. 

En solid og lokal bedrift

– Vi har tre avdelinger, Skjæreavdelingen i Porsgrunn, Mekaniskavdeling og Laser- og tynnplateavdelingen i Skien, forteller John Steinberg. Han var med på oppstarten, aldri som ansatt, men som styremedlem og medeier.

På den mekaniske avdelingen leveres tjenester for industri (industrianlegg, bygg, skip og offshore), entreprenører (forskjellige typer pelehoder), våre egne CE godkjente grave/pusseskuffer og samarbeidspartnere på hydraulikk og maskinering.

Laser- og tynnplateavdelingen står for laserskjæring og tynnplatebearbeiding (skaper, paneler, pulter, kontrollpaneler), skilt, lasergravering, sveis og overflatebehandlinger (lakkering, kromatisering, galvanisering og sandblåsing).

Fanny Øyborg kjører en skjære rigg

Navnet Thorsby står sterkt i bransjen, og et godt rykte er viktig for at kundene skal finne veien. Industrisveis ønsker å være en lokal bedrift, men har kunder også utenfor Skien og Porsgrunn.

– Vi startet lokalt, men bygd oss opp en solid kundekrets utover i fylket og resten av landet, fortsetter Thorsby.

Produksjonen er ikke standardisert, men tilpasses kundens behov. Selskapet er heller ikke knyttet til én bransje, men leverer til ale bransjer, inkludert olje og offshore.

– Vi har spesialisert oss på å kunne levere på kort tid, og vi får gode tilbakemeldinger på at vi er dyktige, holder frister og leverer kvalitet på produktene våre, fortsetter Thorsby.

En stor og fast kundebase gjenspeiler at Industrisveis leverer og at produktene oppfyller kravene til kvalitet som kundene stiller.

Industrisveis har etablert seg på markedet og kommer til å forbli der i mange år fremover! 

Industrisveis AS

• Industrisveis AS startet i 1993 og har hatt en spennende utvikling på skjæring av plater og industrisveising.

• Gjennom investering i teknologi framstår vi som et av Norges mest moderne og allsidige verksteder i skjæreteknikk.

• Vi skjærer med metodene gasskjæring, plasmaskjæring, laserskjæring og vannskjæring.

• Vi kan levere tjenester mot industrien (industrianlegg, bygg, skip og offshore) og entreprenører.

• Vi har samarbeidspartnere med hydraulikk og maskinering. 

Del artikkelen på Facebook