Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ny A-klasse: Design og teknologi i ypperste klasse

– Den nye A-Klassen er en revolusjonerende bil i sitt segment. Det slår salgssjef Kim Taraldlien hos Bertel O. Steen Telemark AS fast. Han trekker fram designet og bilens teknologiske muligheter som de viktigste av bilens mange nyheter.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Den nye A-Klassen er blitt større og treffer en bredere kundegruppe. Mercedes-Benz går for å være ledende på teknologiutvikling, og samtidig blir teknologien kombinert med design. Det ser vi både innvendig og utvendig på bilen, sier Taraldlien. – Komforten er upåklagelig, så det er mange grunner til å se nærmere på den nye A-Klassen. Designet, materialvalgene og følelsen av bilen innvendig er helt unik.

Ny standard for Mercedes-Benz

Interessen for den nye bilen har vært stor. Det er solgt flere biler allerede før den ble lansert i slutten av mai.

– Vi er veldig fornøyd med mottagelsen den nye A-Klassen har fått. Det henger sammen med at Mercedes-Benz benytter lanseringen av denne bilen til å komme med mye ny teknologi. Kombinert med et nytt og revolusjonerende design setter denne bilen en ny standard for Mercedes-Benz.

A-Klasse viser en ny designretning for Mercedes-Benz. De mest åpenbare endringene er den nye sportslige grillen, den lave fronten og de smale lyktene. Cv-verdien på 0,25 gjør også A-Klasse til den aerodynamiske lederen i sitt segment.

Nå kan du snakke med bilen

Interiøret i A-Klasse er fullstendig redesignet og blir den første Mercedes-Benz-modellen som har det avanserte multimediesystemet MBUX - Mercedes-Benz User Experience.

– Det systemet er godt mottatt av motorjournalistene som har testet bilen, forteller Taraldlien. Han viser til dinside.no, som skriver: «Mercedes-Benz A-Klasse har de yngste og mest teknointeresserte kjøperne. Derfor introduseres det mest spennende og fremtidsrettede utstyret i denne modellen. For første gang sitter jeg og snakker høylytt med testbilen, og det i evigheter. Testkjøring i vanlig forstand glemmer vi nesten bort i den nye teknologibomba fra Stuttgart. Vi moret oss med å spørre om servicesteder, få den til å slå på interiørlys, endre farger på stemningslysene, senke eller høyne temperaturen i bilen og ringe dama.»

Fra S-Klasse

Nye A-Klasse har de samme assistansesystemene man finner i dagens S-Klasse, noe som gir den høyeste graden av aktive sikkerhetsfunksjoner i dette segmentet. For første gang kan A-Klasse kjøre semiautonomt. Forbedrede sensorer gjør det mulig «å se» opptil 500 meter fremover. Bilen benytter kart- og navigasjonsdata for å hjelpe sjåføren i en rekke situasjoner, som å tilpasse hastigheten når den nærmer seg svinger, veikryss eller rundkjøringer.

«A-klasse ser sporty ut, men det er ingen i segmentet som er i nærheten av å tilby samme luksus- og hightec-følelse.» skriver dinside.no i sin omtale av bilen.

– Mens vi venter på A 180, tilbyr vi en ferdig utstyrt og gunstig priset A 200 i en begrenset periode. A-Klasse diesel starter på 341.900 kroner, mens bensinvariantene prises fra 380.000 kroner. Det kan lønne seg å slå til nå, avslutter Taraldlien. 

INTERIØR: Også innvendig er A-Klasse fullstendig redesignet og blir den første Mercedes-Benz-modellen som har det avanserte multimediesystemet MBUX.
INTERESSE: Det var stor interesse da den nye A-Klassen ble avduket hos Bertel O. Steen Telemark. Salgssjef Kim Taraldlien og daglig leder Karl Edvard Gran.
Del artikkelen på Facebook