Annonsørinnhold fra Nenset Glassverksted AS

Hva er dette?

SKREDDERSYDDE LØSNINGER I GLASS: Vi finner de beste løsningene for kundene våre og legger vår stolthet i å levere skikkelig håndverkskvalitet, forteller daglig leder ved Nenset Glassverksted AS, Morten Mitchell.
SKREDDERSYDDE LØSNINGER I GLASS: Vi finner de beste løsningene for kundene våre og legger vår stolthet i å levere skikkelig håndverkskvalitet, forteller daglig leder ved Nenset Glassverksted AS, Morten Mitchell.

Nenset Glassverksted AS: - Vi skreddersyr løsninger etter kundens behov

Nenset Glassverksted AS er et allsidig glassmesterfirma som kombinerer nye ideer og løsninger med tradisjonell fagkunnskap.

Annonsørinnhold fra

- Vi er spesialister på å finne gode løsninger i glass og skreddersyr alt etter kundens behov, forteller Morten Mitchell, daglig leder ved Nenset Glassverksted AS. 

Nenset Glassverksted AS er totalleverandør innen bil- og bygningsglass, og holder til i flotte lokaler på Rødmyr i Skien. Da Nenset Glassverksted AS skiftet lokaler i 2017 ønsket de å fornye seg. De ville vekk fra stedsnavnet og relansere seg med ny logo - derfor Nglass.

FLOTTE LOKALER PÅ RØDMYR: Nenset Glassverksted AS, eller Nglass som de nå heter, endret profilering i forbindelse med flyttingen til Rødmyr industriområde.


Et hav av muligheter

Skal du pusse opp badet og ønsker en skreddersydd dusjløsning, eller ha byttet ut noen ruter i en anleggsmaskin? Nenset Glassverksted AS fikser det meste innen glass. 

- Markedet endrer seg kraftig hele tiden, og vi jobber stadig med å finne nye nisjer for virksomhet vår, forteller Mitchell og fortsetter:

- Er kunden interessert setter vi oss ned og lager skisser over hvilke løsninger som er mulig. Her er det kun fantasien som setter en stopper, og budsjettet da, ler han.

Nenset Glassverksted AS kitter vinduer med linoljekitt etter gammeldags håndverkstradisjon samtidig som de leverer spesialtilpassede interiørløsninger i herdet glass.

GLASSDØRER: Bruk av glassdører og vegger av glass bevarer det gamle husets særpreg, sier glassmester morten Mitchell.

En bred kundegruppe

Nenset Glassverksted AS jobber med alle mulige kunder. Både små og store. 

- Det er veldig vanskelig å svare på akkurat hva som kjennetegner vår kundegruppe. Vi tar jobber for alle mulige kunder innenfor både privat- og bedriftsmarkedet, forteller den erfarne glassmesteren.

 - Jobben vi har gjort i Farstad sine lokaler i Kverndalen i Skien er typisk for oss. Vår styrke er allsidighet og at vi er gode til å finne de løsningene som kundene ønsker. I Farstad sine lokaler har vi kombinert glassvegger og glassdører med de bygningsmessige kvalitetene i et sveitserhus som er over 100 år gammelt.

Nenset Glassverksted AS er opptatt av å levere de beste løsningene, selv om ikke det alltid blir det billigste.

 - Vi finner de beste løsningene og legger vår stolthet i å levere skikkelig håndverkskvalitet. Vi passer på at kundene våre får det beste, og det er grunnen til at vi har vært så lenge i markedet og har klart oss så bra, påpeker Mitchell.

GLASSTRAPP: May-Kristin i toppen av en skreddersydd glasstrapp levert av Nenset Glassverksted AS.

Glass og plast fra A til Å

- Jeg pleier å si at der du ser igjennom noe - der er vi å hjelper til, sier May-Kristin Haukenes Mitchell og smiler.

May-Kristin er økonomiansvarlig ved Nenset Glassverksted AS, hvor hun har jobbet de siste 15 årene. Hun forteller at de har ekspandert mye på kort tid.

- Det har blitt noen endringer siden jeg startet kan du si. Nå har vi blant annet nettbutikk og er mer digitalisert i sosiale medier, med mye interiør, i tillegg til at vi har en flott butikk her i lokalene våre på Rødmyr, forteller hun og fortsetter:

 - I dag jobber vi også mye mer inn mot privatmarkedet og leverer alt fra uteromsløsninger og vindskjerm til båt til dusjnisjer, speil og glass over kjøkkenbenk tilpasset i ønsket form og farge.

Nenset Glassverksted AS har også kompetanse på glassrekkverk, og May-Kristin forteller at de er opptatt av at slike rekkverk bør monteres av fagfolk. 

– Det ser enkelt ut å gjøre jobben selv, men glass er et spesielt materiale som skal ha godkjenninger. Vi har kompetansen som kreves for å gjøre slike jobber, og vi leverer rekkverk som er testet og godkjent.

I tillegg til å være best på glass, forteller Morten Mitchell at de også leverer løsninger i plast. På maskinrommet har de nemlig en helt unik thermoformingsmaskin.

- Vi er de eneste jeg vet om i Norge som har den type maskin. Med den kan vi lage pleksiglass i alle mulige former og fasonger.

–  Spennet på hva vi leverer er som du sikkert skjønner stort. Så kom til oss med ideene eller utfordringene dine - vi finner løsningen, avslutter glassmesteren og smiler. 

UTEOMRÅDE: Skreddersydd uteområde i glass levert av Nenset Glassverksted AS.

DEMOUTEROM: Demo uterom står på utsiden av butikken til Nenset Glassverksted AS.

REKKVERK: Moderne og tilpasset glassrekkverk levert av Nenset Glassverksted.

GLASS OVER KJØKKBENK: Nenset Glassverksted levere og monterer også glass over kjøkkenbenker.

Del artikkelen på Facebook