Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Moderne løsninger og håndverkstradisjoner

Nglass er et allsidig glassmesterfirma som kombinerer nye ideer og løsninger med tradisjonell fagkunnskap. Det betyr at Nglass kitter vinduer med linoljekitt etter gammeldags håndverkstradisjon samtidig som de leverer spesialtilpassede interiørløsninger i herdet glass.

Annonsørinnhold fra

SKJEVT: Gamle hus er alltid skjeve. Det gjør ikke noe når en kan benytte glassdør.

Nglass er totalleverandør innen bil- og bygningsglass. Det vil si at selskapet gjør det meste fra å skreddersy dusjløsninger til å bytte ruter i anleggsmaskiner. 

En bransje i endring

– Allsidighet. Vi fikser det aller meste innen glass, svarer daglig leder i Nglass Morten Mitchell når vi spør hva Nglass er gode på. – Du kan si at vi er spesialister på å finne gode løsninger i glass.

De fleste kjenner Nglass som Nenset Glassverksted AS. Selskapet endret profilering i forbindelse med flyttingen til Rødmyr industriområde.

– Vi skifter selvfølgelig isolerglass i eksisterende vinduer. Det er vesentlig rimeligere enn å skifte hele vinduet, sier glassmesteren. – Tidligere glasset vi vinduer, men nå kommer de ferdig glasset fra fabrikk. Markedet endrer seg kraftig hele tiden, og vi må finne nye nisjer for vår virksomhet.

Gamledags, tradisjonsrik glassmestervirksomhet med linoljekitt og 3 millimeter glass er erstattet av en ny virkelighet med hele glassvegger og løsninger bare begrenset av fantasien.

Denne saken er den del av Telemark Næringslivsmagasin. Du kan se hele magasinet her!

Sykkelfabrikken

– Vi utvikler oss hele tiden for å følge med i markedet. Når kunder kommer til oss med sine ønsker, så svarer vi at «det klarer vi», understreker Mitchell. – Jobben på Skien Cykkelfabrik er typisk for oss. Vår styrke er allsidigheten og at vi er gode til å finne de løsningene som kundene ønsker. I den nye sykkelfabrikken i Kverndalen har vi kombinert glassvegger og glassdører med de bygningsmessige kvalitetene i et sveitserhus som er over 100 år gammelt.

Nglass er opptatt av å levere den beste løsningen, selv om ikke det alltid blir det billigste. – Vi finner de beste løsningene og legger vår stolthet i å levere skikkelig håndverkskvalitet. Vi passer på at kundene våre får det beste, og det er grunnen til at vi har vært så lenge i markedet og har klart oss så bra.

VERKSTEDET: Jonatan Dahl og Morten Mitchell ved vindusrammen som er spesialtilpasset en åpning i bygget til Skien Cykkelfabrik.

Selger uteromsløsninger

– Jeg vil påstå at vi kan levere alt av interiørløsninger der glass er involvert, sier Mitchell. – Vi jobber mot privatmarkedet og leverer også mye vinterhager og uteromsløsninger. Vi leverer innglassede verandaer på spesialmål. Det er produkter vi har jobbet med i mange, mange år, så vi finner optimale løsninger.

Vi utvikler oss hele tiden for å følge med i markedet. Når kunder kommer til oss med sine ønsker, så svarer vi at «det klarer vi»

Morten Mitchell

Nglass har også kompetanse på glassrekkverk, og Mitchell er opptatt av at slike rekkverk bør monteres av fagfolk. – Det ser enkelt ut å gjøre jobben selv, men glass er et spesielt materiale som skal ha godkjenninger. Vi har kompetansen som kreves for å gjøre slike jobber, og vi leverer rekkverk som er testet og godkjent av SINTEF i Trondheim.

– Vi leverer dusjnisjer og baderominnredninger, og vi er gode på glassløsninger over kjøkkenbenker. Og så skifter vi ruter på anleggsmaskiner. Spennet er stort. Kom til oss med problemene dine. Kom til oss når du vil ha et glass, avslutter glassmester Mitchell med et stort smil.

BYGGEPLASS: Vindusrammen som ble laget på verkstedet skal inn i den buede åpningen bak morten Mitchell.
Del artikkelen på Facebook