Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Meldte på 35 av kollegaene sine til hinderløp

Asle har vært med på WOX hinderløp to ganger før. I år tar han med seg 35 kollegaer.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Noen av de som skal være med er veldig godt trent, andre er totalt utrent. Det er det som er gøy med WOX Telemark, alle kan være med selv om det jo lønner seg å være i litt form, sier Asle.

Norva24 har avdelinger flere steder i Norge, og til løpet WOX Telemark 19. mai kommer de fra blant annet Løten, Hønefoss, Bergen, Oslo, Sandefjord, østfold og - selvfølgelig fra Grenland.

Daglig leder i Norva24 Grenland har invitert hele konsernet til å være med i WOX Telemark.

Meld deg på her

Vil du melde på deg selv eller egen bedrift? Følg denne lenken.

Fokus på lagfølelse

– De fleste kan gjennomføre med litt vilje og god tid - det er det som er kult med WOX, sier Asle. 

De fleste av kollegaene har ikke vært med tidligere, i motsetning til Asle som deltok både i fjor og forifjor. 

– Jeg vet at dette blir både sølete, vått, kaldt, varmt og garantert slitsomt. Her vil vi få hele spekteret. Hele poenget med løpet er at vi skal hjelpe hverandre, sier Asle. 

Kollega Einar er delvis enig, han deltar for første gang, og hverdagsmosjonen består av å gå tur med bikkja: 

– Vi starter sammen, så løper nok Asle fort fra oss, han er den sprekeste. Jeg skal gjøre et ærlig forsøk, og tror jeg skal klare å gjennomføre. Så kan jeg også glede meg til å ha det gøy etterpå sammen med masse fine folk, smiler Einar som etter løpet arrangerer grillfest i hagen for kollegaene sine. 

Ønsker du å melde på din bedrift? Klikk her

Asle (til venstre) og Einar er begge klar for WOX Telemark.

Om WOX Telemark

- Ble arrangert første gang i 2016

- Satte påmeldingsrekord i fjor med 1150 påmeldte

- I år er taket på 1750 deltagere

- Du kan velge følgende løp: 

       - 6 km (30+ hindre)

      - 10 km (40+ hindre)

       - WOX barneløype (fra 6-15 år, barn i følge med voksen) 

Meld deg på her!


For et par helger siden prøvde noen av deltagerne seg på et hinder, en såkalt "monkeybar" som skal brukes i barneløpet: – Jeg ble jo litt guttunge igjen da vi prøvde det hinderet, smiler Einar.

Asle er klar på at alle kommer til å få hjelp ute i den ti kilometer lange løypa:

– Folk er avhengige av hjelp for å komme over noen av hindrene. Selv om man starter sammen som en gjeng, ender du kanskje opp med å løpe med noen du ikke kjenner i det hele tatt, men som passer ditt nivå.

Henning Aunebakk er blant de seks som løper for Norva24 avdeling Grenland. 

Han tror han har trylleformelen på plass: – Den viktigste egenskapen jeg har får komme meg gjennom er at jeg er god på å jukse, smiler Henning med glimt i øyet. 

Han gleder seg i likhet med mange andre til selve løpet, men ikke minst det sosiale som skal skje etterpå. Etter grillfesten hos Einar går turen videre til etterfesten som arrangeres av WOX Norge. 

Vil øke synlighet

Norva24 holder til på Herøya og jobber med blant annet slamtømming,  tankrengjøring og rørinspeksjon. De har holdt til i Grenland i to og et halvt år, og ønsker å bli mer synlig lokalt. Derfor sponser de det høyeste hinderet i løypa (ni meter), "Norvahoist". 

– Der skal deltagerne heise sandsekker fra bakkenivå, ni meter opp og så ned igjen. Vi får ikke si hvor tunge sandsekkene er, men det blir tungt. Hele kroppen må i bruk for å heise opp, og det er heller ikke lov til å bare slippe sekken når den er oppe, den må fires ned igjen også, sier Asle. 

Andreas Bakos, Asle Ognedal, Henning Aunebakk og Einar Nornes ser frem til både hinderløype og det som skal skje etterpå.

Arrangementet passer også godt til verdiene Norva24 er bygget på: 

– Vårt slagord er at vi hjelper hverandre. Det inkluderer både av vi hjelper hverandre som kollegaer og på tvers av avdelinger, men ikke minst at vi hjelper kundene våre. Denne verdien står også sentralt i WOX Telemark, der svært få kommer seg gjennom uten hjelp, sier Asle.

Oppfordrer andre

Asle har stor tro på at WOX Telemark vil bidra ytterligere til et godt samhold på jobb. Han mener at enda flere bedrifter bør melde på lag.

– Dette er noe litt utenom det vanlige. Gjennom dette løpet får vi erfaringer og felles opplevelser vi kommer til å snakke om lenge. Dette bør flest mulig være med på, avslutter Asle. 

Gutta i Norva24 har ikke lagt inn stor formtopp, men tror det viktigste blir en god opplevelse sammen.
Del artikkelen på Facebook