Annonsørinnhold i samarbeid med Kranringen AS

Hva er dette?

 
 

Med kran og transport i alle størrelser

Enten du trenger hjelp til å flytte tunge og store ting eller mindre og lettere ting, så er Kranringen klar til å ta løftet for deg!

Annonsørinnhold i samarbeid med Kranringen AS

Kranringen AS

I 75 år har Kranringens gule maskiner jobbet iherdig for å flytte, transportere og løfte alt fra prosessutstyr, stålkonstruksjoner, rør, hus, båter og byggevarer rundt om. De bruker det mest moderne utstyret og har erfarne operatører som sørger for at oppdragene utføres med fokus på sikkerhet. Slikt blir det fornøyde kunder av.

Espen Jensen forlot oljenæringen, som er Norges største målt i verdiskapning, over til landets nest største: Bygg- og anleggsnæringen. Byttet skjedde i 2013 da han ble tilbudt stillingen som daglig leder i Kranringen, avdeling Skien.

– Jeg kjente godt til Kranringen fra tiden i oljebransjen, siden jeg ofte leide inn selskapet for oppdrag, så da muligheten kom, var det bare å hoppe på, sier en godt fornøyd Jensen. 

Einar Holm og de velkjente gule maskinene må ta mange tunge løft i løpet av dagen

I dag har Kranringen 91 ansatte, fordelt på flere avdelinger rundt om i landet. Hovedkontoret og den største avdelingen er i Skien.

– Jeg stortrives på jobben, og det er jo alltid spennende å være med på store prosjekter og å få bygge opp industrien i Grenland, forteller han videre.

Det er store og tunge oppdrag som de ansatte får å bryne seg på.

– Et eksempel på et nylig oppdrag er da vi skulle håndtere en komplisert flytting av store rørkonstruksjoner for Agility Subsea Fabrication AS hos Vard i Brevik. Rør på 40-50 meter, som veier 40 tonn kan by på utfordringer, men med dyktige folk og riktig utstyr løste vi det og vi, smiler Jensen. Imponerende nok er det å skulle flytte så store og tunge rør, men enda mer imponerende er det når rørene først skal flyttes ut av verkstedet, deretter transporteres på spesialhengere og så videre med flytekran. Ikke rart de som var involverte klappet seg selv på skulderen og jublet litt ekstra etter vel utført oppdrag. 

Med fokus på det lokale

– Det kreves god logistikk og planlegging av slike oppdrag, og vi leverer en komplett pakke, med HMS, løfteplaner, kran og transport. Det er her vi er best, og vi skiller oss ut på dette, fortsetter daglig leder.

En annen ting Kranringen skiller seg ut på er deres fokus på å være en lokal bedrift. De tar ofte på seg oppdrag der de må leie inn andre entreprenører og transportfirmaer, og samarbeidspartnerne skal være lokale. Jensen forteller at dette gagner alle parter, sikrer lokale arbeidsplasser og bygger en kultur og relasjoner innenfor selskapene på Grenland.

For Kranringen er ingen jobb for liten og ingen jobb for stor. De er en problemløser, ikke bare den som løfter. For de ansatte betyr dette at de en dag skal løfte og flytte på byggevarer, den neste dag skal de sjøsette en båt og dagen derpå er det arbeid for industrien i Grenland. Kranringen tilpasser seg etter kundens ønsker og behov, og skreddersyr løsninger slik at kunden er fornøyd.

– Vi er avhengig av å påta oss alle typer jobber for vi er jo en lokal bedrift, og det akter vi å fortsette med, understreker Jensen. Om du trenger oss i flere uker eller bare noen timer, så stiller vi opp for deg. 

Einar Holm har full fokus på jobben

En slik filosofi har gitt Kranringen en solid posisjon på markedet. De har et godt rykte, og kundene møter blide og høflige ansatte som har den faglige kompetansen som skal til for at jobben utføres korrekt og innen fristen. At Kranringen er en arbeidsplass som tar vare på sine ansatte og har et hyggelig miljø vises i at de aller fleste har vært der i mange år. En stabil arbeidsgjeng som er godt utstyrt med tanke på moderne, velholdte og rene maskiner gir også pluss i boken hos kundene.

Kranringen er et solid grunnlag for trygge løft. Så orker ikke du å ta jobben, så gjør de det for deg! 

Kranringen AS

• Kranringen i Skien har 75 års erfaring innen transport og kran.

• Vi bruker det mest moderne utstyret og erfarne operatører for å sikre våre tjenester og sørge for fornøyde kunder.

• Siden hvert oppdrag er forskjellige, skreddersyr vi våre tjenester etter kundens ønske.

• Vi tilbyr komplette løsninger på kranløft og transport som inkluderer prosjektledelse, innhenting av tillatelser og dispensasjoner, transportfølge, samt lasting og lossing av lasten.

• Vår riggavdeling har spesialisert seg på flytting og innsetting av maskiner, flytting av hus og store moduler for industrien. 

Del artikkelen på Facebook