Annonsørinnhold i samarbeid med BAS Maskinutleie AS, avd. Arendal

Hva er dette?

 
 

Maskinutleier som favner bredt og sikter høyt

Alle byggeprosjekter krever et bredt spekter av utstyr for at byggeplassen skal være mest mulig sikker og effektiv. Det sørger BAS Maskinutleie AS for. Enten det er nede på bakken, inne i bygget eller oppe i høyden.

Annonsørinnhold i samarbeid med BAS Maskinutleie AS, avd. Arendal

BAS Maskinutleie AS, avd. Arendal

BAS Maskinutleie AS ble etablert i 2008, da de respektive utstyrslagene til entreprenørkonsernet Backe ble slått sammen til ett selskap. I 2015 fusjonerte disse med lagrene til Kruse Smith AS, og begge konsern eier 50 prosent hver. BAS Maskinutleie har i dag 10 avdelinger – fra Trondheim i nord til Karmøy i vest. Selskapet har hatt en jevn vekst, og består i dag av rundt 120 dyktige medarbeidere.

Backe hadde en betydelig utstyrspark som kunne leies ut, og man mente det var et betydelig marked for dette. I dag tilbyr BAS utleie av alle typer maskiner og utstyr til små og store bygg- og anleggsprosjekter.

For bare noen måneder siden overtok Michel S. Saxlund som avdelingsleder for Aust-Agder og Telemark.

– Vi har et sentralt plassert kontor på Stoa i Arendal, hvor vi dekker Telemark og Aust-Agder. Avdelingen i Kragerø ble dessverre avviklet i november. Selv om vi ikke har en fysisk lokasjon i Kragerø, så har vi en representant. Han følger opp prosjekter, eksterne og private kunder. Vi har som ambisjon å ha en tydeligere tilstedeværelse i årene fremover, forteller han.

Med seg på laget har Saxlund fem faste ansatte, to innleide og en via IA-avtale. Miljøet er godt og sosialt. Her fungerer de som en enhet, og trekker lasset sammen.

Det er ikke bare innad i selskapet det er godt lagspill. De samme spillereglene gjelder også mot den brede kundemassen. Både BAS Maskinutleie og en rekke av kundene har lang erfaring med utfordringer som kan dukke opp. Sammen kan de tenke nytt og finne den rette løsningen.

Øyvind Rognstad hjelper deg blant annet med det du skal laste eller losse.

Fra avdelingen i Arendal dekkes hele produktspekteret til BAS; Strømskap til provstrøm, kompressor, aggregater, lys, brakker, tårnkraner, teleskoptrucker, lifter, personløftere, sikringsutstyr og forskaling. BAS leverer også byggevareheiser, som er kombinert person- og vareheiser som monteres på utsiden av bygget.

I den kalde årstiden vi er i nå er det også stor etterspørsel etter byggvarme. Det være seg alt fra små vifteovner til større systemer med eksterne tanker.

Når utstyret leveres tilbake klargjøres det alltid for neste prosjekt. Dette inkluderer alt fra rengjøring og annet vedlikehold til eventuelle reparasjoner. På den måten er de alltid sikre på at kunden får utstyr som til enhver tid fungerer optimalt og godkjent i henhold til lover og regler. 

Saxlund understreker at sikkerhet står i fokus, og at dette er noe de aldri vil gå på akkord med.

Vi vet hvilke utstyr som er rett for ditt prosjekt

Selv om prosjektet ditt er lite, betyr ikke det at du ikke kan kontakte BAS Maskinutleie for hjelp. De har et bredt utvalg småutstyr tilgjengelig, alt fra drill og kompressorer til små gravemaskiner.

Er du i tvil om utstyret du har hjemme eller på byggeplassen, eller er usikker på bruken, kan du ta kontakt med de dyktige fagfolkene hos BAS Maskinutleie for hjelp.

De vektlegger å gi kundene råd og veiledning om hvordan maskiner og utstyr kan brukes på best mulig måte. Trenger du hjelp til å sette opp utstyret på byggeplassen kan du også få dette. Selv om BAS Maskinutleie også driver med utleie til privatpersoner, er hovedandelen av kundene entreprenører og andre profesjonelle aktører innen bygg og anlegg.

Michel S. Saxlund og resten av de ansatte i BAS Maskinutleie i Arendal vet hvilke utstyr som er rett for ditt prosjekt.

Selskapet investerer også hele tiden i nytt utstyr. Dermed kan de alltid tilby noen av de beste løsningene som finnes på markedet. For å være en av de ledende på markedet, er BAS Maskinutleie nødt til å være oppdatert til enhver tid. Det innebærer at de følger med på oppdateringer og føringer gitt av det offentlige vedrørende lover og regler.

– Vi tar inn nytt utstyr som skal bidra til å serve markedet best mulig. Det kan være alt fra store lyskastere på anleggsplasser til små gravemaskiner. Vi tenker hele tiden på å ha utstyr tilgjengelig slik at du som kunde ikke skal måtte lete rundt. Det vi ikke har inne kan vi få tak i på kort tid, sier Saxlund.

På avdelingen i Arendal har de sett en stor økning av utleie av lifter. Det er alt fra tilhengermonterte lifter til selvgående lifter, som brukes til både inne og ute. Også på privatmarkedet har det vært en økning, som kan bety at flere og flere vektlegger sikkerhet. Det er tryggere å stå på en lift enn en stige når huset skal males. 

- Vi er behjelpelige med å holde lift- og fallsikringskurs både i Arendal og i Kragerø dersom det er behov, sier prosjektrådgiver Glenn Taraldsen.

Stolthet, service og samspill!

BAS Maskinutleie AS
Glenn Taraldsen (f.v.) og Øyvind Rognstad på verkstedet. Her blir det meste av utstyr sjekket og kontrollert etter utleie.

De tre S'er!

BAS Maskinutleie har alltid kunden i tankene, er kvalitetsbevisste, er genuint opptatt av faget og spiller på lag med både kunder og marked.

Naturlig nok er selskapets verdier følgende: Stolthet, service og samspill!

De tre S’er er definisjonen på selskapets filosofi. Her er det stolthet for jobben, hva de driver med og kundene de jobber med. Kundene skal få den hjelpen de trenger når de trenger den, og de skal bli ivaretatt. Samspillet gjenspeiler at de spiller på samme lag med hverandre og kunder. De ansatte får kurs og opplæring, og alle jobber sammen for å finne den beste løsningen.

– Vi gjør vårt ytterste for å bistå kunden. Det gjelder både før, under og etter prosjektet. Målet er å serve kunden på en god og effektiv måte. Vi ser hele tiden etter løsninger på hvordan vi kan effektivisere kunden ved å foreslå produkter de selv ikke har tenkt på, noe som kan gjøre for eksempel byggeprosessen mer effektiv, legger Taraldsen til.

Dyktige og erfarne ansatte sørger for at kundene får det slik de ønsker. Enten det er et stort eller lite prosjekt kan du forvente service og samspill når du tar kontakt med BAS Maskinutleie. Etter at jobben er vel utført kan kundene fornøyd konstatere at S nummer tre også er på plass: Jobben er nemlig utført med stolthet for faget! Akkurat slik de lover…  

Velkommen til BAS Maskinutleie, avd. Arendal! Glenn Taraldsen (f.v.), Johanne Berg og Bjørn Nilsen tar godt imot både nye og eksisterende kunder.

BAS Maskinutleie tilbyr komplette utstyrsløsninger i følgende kategorier:

• Brakker • Anleggsmaskiner • Byggheiser • Sikring • Teleskoptrucker • Personløftere • Byggmaskiner • Kraner • Containere • Stillas • Forskaling • Elektro • Betongutstyr • Byggvarme

Vi tilbyr også skreddersydde kurs innen bruk av maskiner og utstyr.

BAS Maskinutleie AS, avd. Arendal

• På Stoa i Arendal har BAS Maskinutleie AS en avdeling som består av 5 personer med hovedansvar for Telemark og Aust-Agder.
• BAS Maskinutleie AS er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter.
• Spesialkompetanse innen provstrøm, lift og byggvarme.
• BAS Maskinutleie AS er eid av Backe AS og Kruse Smith AS.
• Én av 10 avdelinger fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør.
• Selskapet ble etablert i 2008.

Del artikkelen på Facebook