Annonsørinnhold i samarbeid med Wave AV AS

Hva er dette?

 
 

Lyd og bilde trenger ikke være vanskelig!

Alle som ønsker å fremheve et budskap, enten det er muntlig eller visuelt, ønsker at dette budskapet skal komme frem på en god og tydelig måte. Det er her Wave AV kommer inn i bildet – bokstavelig talt!

Annonsørinnhold i samarbeid med Wave AV AS

Wave AV AS

I mange år har Frank Lerbak, daglig leder i Wave AV jobbet med lyd- og bildeløsninger på konsert- og arrangementavviklinger. Det begynte i hjembyen Trondheim på 90-tallet med artister som Åge Aleksandersen, DDE og Postgirobygget før turen gikk til Oslo i 1998. Der fortsatte karrieren med artister som A-ha, Bertine Zetlitz, Christel Alsos med flere. Deretter arbeidet han med salg og installasjon av lyd- og bildeløsninger i et av Norges største firmaer innen audiovisuell teknikk før kjærligheten brakte ham til Langesund i 2014. 

– Jeg måtte jo finne på noe her i området, og det var ingen som drev med de tingene som jeg jobbet med tidligere, i alle fall ikke på det nivået jeg ønsket, smiler Lerbak. Resultatet ble at han slo seg sammen med to andre, og startet opp Wave AV i 2017. 

Frank Lerbak hjelper deg med bedre lyd og bilder i møterom

– I dag er vi tre ansatte, men alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere, fortsetter han. Planen var å bygge sten for sten, men vi fikk en start som var mye bedre enn forventet, og det liker vi jo!

Wave AV leverer et bredt utvalg av tjenester innen audiovisuell teknikk og romakustikk. De jobber over hele Østlandet og installerer lyd- og bildeløsninger til møterom, kulturhus, skoler, kirker og restauranter. Kundekretsen består av små og store og offentlige og private bedrifter og organisasjoner.

– Målet vårt er å være en kvalitetsledene leverandør, og det er vi som skal kunne mest om lyd, lys, bilde og akustikk samt styring av disse tingene, fortsetter Lerbak. Vi er en totalleverandør som tenker helhetlig, det vil si at vi bistår deg hele veien. Når du kontakter oss så kommer vi med rådgivning omkring løsninger etter hvilke behov du som kunde har, og så kommer vi med den beste løsningen – den som fungerer for deg. 

Wave AV er valgt til leverandør av audiovisuelle løsninger i det nye Comfort Hotel Porsgrunn som er under oppføring

Lerbak understreker at salg av produkter er én ting, men selskapet stopper ikke når installasjonen er ferdig. De følger også opp etterpå, med opplæring og service.

– Det er her mange kunder foretrekker oss, nettopp forbi de ønsker en leverandør som er tilstede og tilgjengelig i etterkant, fortsetter han.

Skogmo videgåendeskole er bare én av mange fornøyde kunder som har benyttet seg av Wave AV. I dag kan både lærer og elever se og høre budskapene som videreformidles på skolen med tekniske løsninger som fungerer utmerket. Adjunkt Ove Thorkildsen angrer ikke på at valget falt på Wave AV da skolen skulle oppgradere systemene sine.

– Vi ønsket en leverandør som var lokal, nettopp med tanke på oppfølging og service, sier Thorkildsen. I tillegg ønsket vi et system som vi kan ha i 20 år. Frank og hans medarbeidere var dyktige, imøtekommende og kom frem til løsninger som passet våre behov, som var litt unike. Vi trengte en dobbeltløsning, med lyd inn mot fellesarealene og inn til auditorium.

– Alt ble profesjonelt utført og levert i tide, så jeg kan ikke få snakket varmt nok om dem jeg, sier en fornøyd adjunkt. 

Møterombookingsystemet er en genial løsning for en mer effektiv arbeidsdag

Effektive møter gir en enklere hverdag

Vi ønsker oss alle en mer effektiv hverdag. Hvor ofte har du ikke brukt masse tid på å fly rundt og lete etter et ledig møterom, med kunder, besøkende eller kollegaer på slep? Det ene møterommet etter den andre er opptatt, og tiden flyr.

Wave AV tilbyr et enkelt og effektivt system som gjør booking av møterom lett. Med noen tastetrykk på pc eller telefon ser du hvilke rom er ledige og hvilke som er opptatt. Systemet fungerer enten du har et eller flere møterom, og gjør det enkelt for bruker å sette opp møter.

– Dette er fortsatt et ganske så uoppdaget marked, og kostnad per møterom er forholdsvis lav, sier Lerbak. Fordelen er jo naturligvis at du ser hva som er tilgjengelig og til hvilke tidspunkt, og dette gir en mer effektiv og strukturert hverdag. Avsluttes møtet tidligere enn forventet, er det bare å trykke på en knapp for å frigjøre det, og rommet er klart til nestemann.

Det aller viktigste når det gjelder møterom, er at det tekniske ikke bare skal fungere optimalt, men også være brukervennlig. Vi har alle opplevd å komme til et møte eller en forelesing, og så brukes det masse tid på å få det tekniske opp og gå: Bilder som ikke vises tydelig, lyden når ikke ut eller oppkobling mellom pc og skjerm fungerer ikke.

– Når vi leverer løsninger for møterom, konferansesaler, auditorium eller liknende tenker vi helhetlig. Alle skal se og høre godt og det skal være lett for kunden å benytte systemene. Det er helheten vi selger,  sier Lerbak. 

Det mangler ikke på utstyr hos Wave AV

Kunstig intelligens er fremtiden

Vi vet alle at teknologien utvikler seg raskt, og Wave AV retter seg etter dette. De tilbyr også LED belysningssystem hvor både strøm og styring av lys skjer over samme kabel og i samme nettverk. Som om ikke det er nok så er lysstyringen også blitt intelligent!

– LED er blitt så lite kraftkrevende i forhold til tradisjonelle lys at vi kan bruke én og samme kabel for både lys og styringssystem, forklarer Lerbak. Systemet inkluderer kunstig intelligens som gir anbefalinger for bedre utnyttelse av systemet. Installasjonskostnadene kontra et annet system er relativt likt, men med tiden bruker du mindre strøm og strømkostnadene blir lavere.

Lerbak sier at dette er et lite sidespor for Wave AV i dag, men det er spennende at de har fått muligheten til å være med allerede nå og at dette er fremtiden.

Fordelen med lysstyring er først og fremst besparelser. Alle som bygger og drifter større bygg vet at det er store summer å spare ved bruk av bevegelsessensorer og god lysprogrammering. Lys som skrur seg av eller dimmes når rom ikke er i bruk begrenser kostnadene på strøm. Ikke minst er det store miljøfordeler med å kontrollere strømforbruket godt.

Med andre ord er det godt for både lommebok og miljø!

Sliter du med dårlig lyd og bilder ved neste møte, konferanse eller foredrag, kan Wave AV hjelpe deg. Dette er uten tvil en lokal totalleverandør som både hører og ser dine behov! 

Wave AV AS

• Wave AV A/S er en totalleverandør av audiovisuelle tjenester og produkter til profesjonelle miljøer.

• Vi fører kvalitetsprodukter og har fagkunnskap på høyeste nivå.

• Målsettingen er å være en kvalitetsledende leverandør innen audiovisuell teknikk.

• Vi utfører salg og installasjon av audiovisuelle produkter og akustikkrådgivning.

• Våre produkter inkluderer lyd og lyssystemer, skjermer og projektorer, videokonferanse, styringssystemer for AV og akustikkrådgivning. 

Del artikkelen på Facebook