Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Klar for en svært aktiv arbeidsdag?

Vi trenger alle en avveksling i hverdagen. Å gjøre det i arbeidstiden gir masse verdi tilbake til bedriften - i hvert fall hvis den avvekslingen foregår i Skien fritidspark!

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Kost, kost! Kim Engen er litt ekstra ivrig. Han har akkurat satt sin aller første curlingstein, og den er nå på full fart inn i boet. Akkurat dit den skal, faktisk. Det gjør ekstra godt, når flere av kollegaene fra 24SevenOffice spiller bedriftscurling, og har gjort dette noen ganger før.

– Yes! Akkurat som på tv, smiler Kim. Laget hans har nettopp fått et poeng, og de han spiller både med og mot er hans egne arbeidskollegaer. 

CURLINGBUKSER KLARE: Når deltagerne er klare for kamp, finner Haagen frem de obligatoriske curlingbuksene.

Engasjert veileder

Rett ved siden av steinen som Kim sendte inn i boet, står aktivitetsleder Haagen Gjems. Han lærer opp bedriftene som kommer for å kjenne is under beina.

– Curling er perfekt for bedrifter, fordi det er så få som kan det fra før. Da stiller alle på lik linje, sier Haagen.

Når folk utsetter seg for nye opplevelser, er det viktig å få god veiledning. De som kommer for å lære seg curling i fritidsparken er i trygge hender. 

– Det er viktig at veilederen har både kunnskap og engasjement. At Haagen er så ivrig smitter over på oss som deltagere også, sier daglig leder i 24SevenOffice, Richard Bjørntvedt.  

Han er den som har tatt initiativet til denne dagen. Det er flere grunner til de velger å bruke verdifull arbeidstid på noe helt annet: En aktiv arbeidsdag som dette, øker samhold, samarbeid og måten man forholder seg til hverandre på som kollegaer.

– For å jobbe bra sammen, må vi både kjenne hverandre og ha felles opplevelser. Da er det greit å bruke andre arenaer enn arbeidsplassen av og til, fortsetter Richard. 

VARIERT: Tilbudet er svært variert i Skien fritidspark. Her er Kim på vei ut i den lengste ziplineren.

Variert tilbud

For gutta som vanligvis jobber med å lage programvare, er ikke "arbeidsdagen" over ennå. Etter en deilig lunsj utendørs skal klatreparken til pers. Før de slippes løs i parken må hele gjengen gjennom et sikkerhetskurs. 

– Det er fint å få testet egne grenser, sier Kim før han kaster seg ut i den lengste ziplineren i parken. 

Veileder Haagen er tydelig stolt over mangfoldet av aktiviteter fritidsparken har å by på. 

– Vi har skøytebane, curlingbane, beachvolleyball, frisbeegolf, klatrepark, to store idrettshaller, badeland, bowls, innendørs klatrevegg, minigolf og tennis! Og når vi har mulighet til å hente bedriften der de jobber og få de trygt tilbake igjen, kan vi virkelig kalle oss totalleverandør. Det sier seg nesten selv at vi kan skreddersy en god opplevelse for en hvilken som helst bedrift, avslutter Haagen. 


Del artikkelen på Facebook