Annonsørinnhold i samarbeid med Ramirent

Hva er dette?

 
 

Hvorfor eie når du kan leie?

Det er mye aktivitet på kundesenteret i Porsgrunn. Noen har kommet innom for gode råd og tips om rett maskin for neste prosjekt mens andre vet akkurat hva de skal ha. Kaffe serveres med et smil, mens løsninger legges frem for kundene.

Annonsørinnhold i samarbeid med Ramirent

Ramirent

Ramirent er Norges ledende utleiepartner for maskiner, verktøy og utstyr. Hver dag hjelper Ramirent sine ansatte små og store kunder med deres utfordringer gjennom å forstå deres behov, gi gode råd, finne riktig utstyr og gi kvalifisert opplæring.

Arve Fjellvang jobber som avdelingsleder i Porsgrunn, og han forteller om hektiske dager.

– Vi leverer maskiner og utstyr til flotte og store prosjekter, så det er fulle dager her hos oss, sier han med et smil. Som regel så står kundene og venter når kundesenteret åpner om morgenen, og det liker vi.

– Distriktet er inne i en voldsom fremgang, og det bygges både hus, veier, hoteller og leilighetskomplekser, som alle krever maskiner og utstyr, legger Kristian Kristoffersen til. Han er salgssjef i region Sør, og gleder seg over at Raminent logoen er å finne på maskiner i full drift, spredt utover hele Telemark.

For de ansatte i Porsgrunn betyr det travel dager. Men det er slik de vil ha det. Kunder kommer innom for hjelp og spørsmål, enten de representerer et firma eller som privat forbruker.  

Jan Einar Larsen, Arve Fjellvang, Åge Rui og Rune Kristiansen ønsker velkommen til kundesenteret

– I den perioden vi går inn nå er det mange privatpersoner som skal jobbe i hager og uteplasser. Det krever jo gjerne litt utstyr, og vi hjelper gjerne, skyter Kristoffersen inn. 

- Selv om det er full fart på kundesenteret så har de mange dyktige ansatte høy fokus på service og logistikk så alle oppgavene flyter lett, forteller Fjellvang. 

– Vi har en løsningsorientert gjeng som stiller opp for kunden og følger opp slik at kundens prosjekt blir gjennomført på en skikkelig måte, sier han videre.

Jan Einar Larsen og Åge Rui (fra venstre) og de andre ansatte i Ramirent har høy kompetanse

Høy kompetanse og service

Alle de ansatte i selskapet, enten du treffer dem i Porsgrunn eller på ett av de andre kundesentrene rundt om i Norge, består en faglig sterk kompetanse om maskiner, utstyr og løsninger.

– Vi hjelper deg uansett hvilken jobb du skal utføre, understreker selger Sten Olav Grønli. Det er vår jobb å fortelle kunden hva han trenger, for mange av de som kommer til oss er usikre på hvilket utstyr som er rett for jobben. Det kan være alt fra utstyr til å kutte hekken til større graveprosjekter. Uansett hvor stort eller lite prosjektet ditt er, så hjelper vi deg.

Kundeservice står i fokus, og alle som en strekker seg gjerne det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyd.

Kompetanse, en stor maskinpark og godt vedlikeholdt utstyr gjør at kunden kan fokusere på selve jobben. Dermed kan kundene opprettholde produktiviteten, samtidig som de sparer tid og kostnader.

– Vi har også ansatte som er ute for å sjekke at kundene har riktig utstyr, at alt fungerer som det skal på byggeplassen og veileder gjerne kunden om det er noe de trenger hjelp til, sier Fjellvang. Kunden skal aldri være i tvil om hvordan de skal bruke utstyr eller maskiner du leier fra oss. Alle våre ansatte er godt opplært, og videreformidler dette til kundene. Rådgivning i henhold til bruk er en del av pakken når du leier hos oss.

I mange tilfeller må Ramirents ansatte kaste seg rundt for å hjelpe en kunde "i knipe". Noen ganger er det snakk om levering av store maskiner med kort leveringstid, kanskje bare noen timer. Men som regel så fikser vi det – og kunden setter pris på det!

– Hos oss står kunden i fokus, og de skal aldri være i tvil om dette. Vi lever jo av fornøyde kunder, så det akter vi å fortsette med, sier Fjellvang. 

Einar kontroller et produkt som har vært hos kunde og etterfyller vann på batteriene

For maskinene hos Ramirent står sjelden stille. Maskiner og utstyr flyttes rundt i distriktet etter behov og maskinene jobber for fullt. Da er det trygt å vite at godt vedlikehold av maskinene står i fokus hos Ramirent. Hver gang en maskin blir returnert etter utleie gjennomføres grundige inspeksjoner, vedlikehold og klargjøring før neste utleie.
Selskapet tenker også miljø og sikkerhet i alt de gjør. Her jobbes det systematisk for å hindre ulykker eller skader. Dette skaper en ekstra trygghet for deg som kunde.

Så uansett om prosjektet ditt er lite eller stort, om du trenger små eller store maskiner så er Ramirent der når du trenger dem. Kundesenteret i Porsgrunn ønsker deg velkommen inn for en prat. Gode råd og tips serveres med en kopp kaffe og et stort smil! 

Ramirent

• Ramirent er Norges største og ledende aktør innen utleie av maskiner, verktøy og utstyr.

• Ramirent er en totalleverandør som samarbeider med aktører i næringer som landbruk, bygg og anlegg, industri, offentlig sektor, verft og det private markedet.

• I Norge er Ramirent representert med 42 kundesentre og har 420 ansatte.

• Selskapet ble etabler i 1955 og har nærmere 300 utleiesentre i 10 land (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Tsjekkia, Slovakia og Polen).

• Ingen oppdrag er for store – ingen er for små. 

Del artikkelen på Facebook