Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Har jobben med å markedsføre Telemark

Visit Telemark har jobben med å markedsføre Telemark, både i Norge og utenfor landets grenser.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Vi jobber for kommunene, fylket og reiselivsnæringen i Telemark, forteller Caroline Laurhammer.

 – Målene med virksomheten vår er selvfølgelig å få flere turister til å velge Telemark og å øke omsetningen i reiselivsbedriftene. Vi er også opptatt av å bygge opp telemarkingens stolthet over eget fylke og å få dem til å reise mer i sine nærområder.

I år skal det gjennomføres en undersøkelse for å kartlegge turistene i detalj. Den skal gjennomføres årlig framover og danne grunnlaget for å utvikle næringen i riktig retning.

– Digitale medier har blitt veldig viktig for oss, og vi er blitt gode på å utnytte disse mediene. Vi er nyskapende og flinke til å være først ute på å følge de nye trendene, sier Laurhammer.

– Det fører til at vi når mange gjennom våre kanaler. Vi når de riktige kundene i de riktige kanalene, som innholdsmarkedsføring og formidling av reiselivsopplevelser med film og lange artikler. Om ikke lenge starter vi med en ny podkast, forklarer Håkon Nordby. 

T FOR TELEMARK: Reiselivsdirektør Caroline Laurhammer og markedssjef Håkon Nordby i Visit Telemark har sammen med sine kolleger jobben med å friste turistene til å komme til Telemark.
Del artikkelen på Facebook