Annonsørinnhold fra Gulating og Arkaden Skien

Hva er dette?

Gulating Skien ønsker velkommen til Oktoberfest på torget!

Den 11. og 12. oktober inviterer Gulating Skien, i samarbeid med Arkaden og SkienBy, til Oktoberfest på Handelstorget i Skien.

Annonsørinnhold fra

- Det blir en skikkelig gjennomført Oktoberfest, hvor vi går «all in», forteller daglig leder ved Gulating Ølutsalg Skien, Jannis Ignatiadis.

Fredag 11. og lørdag 12. oktober vil torget i Skien bli dekket med et gigantisk tak med varme. Under dette taket vil det bli fyllt opp med bord og benker som kan romme opptil 800 festkledde mennesker. 

- Vi inviterer nå hele byen til Oktoberfest i hjerte av sentrum, og gleder oss til å skape folkefesten du normalt sett kun ville funnet på et torg i Tyskland, sier Ignatiadis. 

Billetter til Oktoberfest kan du få kjøpt i døra begge dager, men det er også mulig å bestille på nett HER!

Bredt utvalg av mat og drikke

ALKOHOLFRIE ALTERNATIVER: Gulating Skien har et stort utvalg alkoholfri drikke og under oktoberfesten kan du blant annet få deg en Tøyen Cola eller en Graabein sukkerfri cola.

Oktoberfest, også kalt Wiesn, er en stor ølfestival som hvert år holdes i den tyske byen München i Bayern. Det regnes for å være verdens største folkefest og nå håper Gulating Skien på å kunne bidra til en lignende fest i Skien.

- Oktoberfest er lik folkefest og derfor er det jo helt naturlig at vi står for serveringen, sier den daglige lederen ved Gulating Skien og fortsetter. 

- Vi kommer til å ha en 10 meter lang bar i skikkelig oktoberfest-stil, med helt nye tappetårn og 2000 liter på tank. I tillegg til det vil det være mange andre alkoholfrie alternativer. 

Gulating Skien er ikke bare store på øl, men også på alkoholfritt og har et bredt utvalg i butikken.

- Vi har garantert Telemarks råeste alkoholfrie utvalg. Vi har blant annet alkoholfri sprit, mange typer alkoholfri øl og et bredt utvalg av tonic blandevann, forteller Ignatiadis. Vi hjelper  mer enn gjerne kunder med å finne gode smakskombinasjoner.

På matfronten vil Burglar Norge lansere en spesialkomponert Oktoberfest-burger for anledningen. Den beskriver kokk og medeier ved Burglar Norge, Harald Taraldlien, som en skikkelig tysk oktoberfest-burger, med sourcrout, bratwurst, dijonsennep og curry ketchup.  

I tillegg til burger vil du på Oktoberfesten også finne den tyske pølsemakeren Tomi's kjøtt- og pølsespesialiteter, som servere deg det du forventer på en riktig gjennomført Oktoberfest.

Program for Oktoberfest!

Fredag

"Afterwork edition" - ta med deg kollegaene dine på tidenes afterwork, dørene åpner kl. 16.00. 

Lørdag

Åpen dag og gratis inngang fra 14.00-18.00. Fest fra kl. 18.00 - 01.00. 

Underholdning
Den "originale" DJ DAN ( DJ Thomas Giebelhausen) vil i tillegg til et 12-manns ompaband løfte stemningen på torget i Skien under Oktoberfesten.

Gleder seg til nok en folkefest

Arkaden har det siste året arrangert mange vellykkede folkefester og Ioannis Ignatiadis legger ikke skjul på at han nå gleder seg til Gulating Skien skal være med på moroa. 

- Det er veldig gøy å få være med på arrangere Oktoberfest for første gang på torget i Skien, og jeg oppfordrer alle til å allerede i dag finne frem lederhosen kostyme og gjøre seg klar til en uforglemmelig Oktoberfest, sier Ignatiadis. 

Ignatiadis forteller også at det vil bli kåring av beste kostyme og at det vil bli delt ut premier fra Arkaden til en verdi av 10 000 kroner. 

- Jeg har allerede kostymet klart og gleder meg enormt, avslutter han. 

Bestill billetter til Oktoberfest her! 

Fokus på gjenbruk og bærekraft

Oktoberfest i Skien har stort fokus på gjenbruk og bærekraft. Derfor vil du kun finne gjennbrukskopper i baren under folkefesten på torget.

- For oss på Arkaden er miljøet viktig og vi jobber hele tiden med løsninger som er med på å redusere plastavfall i forbindelse med våre arrangementer. Det er derfor en glede å kunne meddele at vi nå innfører gjennbrukskopper som kan vaskes, og vi håper nå på å kunne redusere plastavfallet med over 80 prosent, forteller senterleder ved Arkaden, Aziz Chaer.

Oktoberfest på torget tar ikke bare i bruk gjennvinningskopper for første gang, de skal også ha en av verdens raskeste betalingsløsninger, OrderX, utviklet av Tom Aukrust fra Porsgrunn. Denne løsningen har tidligere kun blitt brukt på større arrangementer som Fotballfesten 2018 og Rammstein konsert på Ullevål.

Del artikkelen på Facebook