Annonsørinnhold i samarbeid med Mathuset Skien og Porsgrunn

Hva er dette?

 
 

Et velsmakende samarbeid på bryllupsdagen

Bryllup er en stor begivenhet og dagen da alt skal være perfekt.

Annonsørinnhold i samarbeid med Mathuset Skien og Porsgrunn

Mathuset Skien og Porsgrunn

Mathuset er din velsmakende samarbeidspartner slik at bryllupsdagen går som planlagt. Alt dere trenger å gjøre er å nyte dagen, samvær med gjester og maten!

Bryllupssesongen er en hektisk periode, og Mathuset bistår i rundt 50 bryllup i året. Vi har opparbeidet oss en solid kunnskap om den store dagen.

Det er ikke bare brudepar og gjester som synes dette er herlig dag. Kokkene på Mathuset har det også aller mest gøy når de får ta del av bryllupet. For dem er dette en dag og anledning som krever og forplikter – og da er de i sitt ess. 

Som en cateringsleverandør med egne selskapslokaler i hele Grenland kan Mathuset bistå i alle sammenhenger. Vi har arrangert alt fra rustikke gårdsbryllup, det klassiske selskapslokale, grilling på en øy eller tapas midt i byen. 

 

Serverte middager med tre eller flere retter er fortsatt populært, men vi ser en økende trend av alternative menyer. Grillbuffé under åpen himmel, tapas og buffé. Det er et hav av muligheter, som alle skaper en fantastisk atmosfære.

Uansett om brudeparet ønsker ett av Mathusets lokaler, eget lokale, ønsker å være ute eller på en låve, sette opp et telt på en øy – vi hjelper dere med planlegging og maten.

Det viktigste for Mathuset er at brudeparet får det akkurat som de vil. Dere kommer til oss med deres ønsker, så er det opp til oss å planlegge godt og levere enda bedre.

Vi lytter, innhenter mest mulig informasjon før vi kommer med innspill basert på vår erfaring. Til slutt vil vi sitte igjen med det perfekte oppsettet for en av livets aller største dager. 

I løpet av de siste 10 årene har Mathuset vokst fra to kokker og en lærling til 20 kokker og tre lærlinger med avdelinger i Skien og Porsgrunn.

Vi bistår i bryllup i Telemark og nærliggende fylker.

Ønsker du en serviceinnstilt og kvalitetsbevisst samarbeidspartner til den store dagen, da er Mathuset den å kontakte. 

Mathuset Skien og Porsgrunn

• Mathuset er synonymt med kvalitet, god service og 100 % fornøyde kunder.

• Mat er personlig og vi setter vår ære i å lage den slik at det frister til gjentakelse.

• Vi leverer catering og selskapsmat til alle anledninger.

• Vi har egne selskapslokaler i hele Grenland. 

 
Del artikkelen på Facebook