Annonsørinnhold i samarbeid med Tenden Advokatfirma ANS

Hva er dette?

 
 

- Vi ønsker å ta større del i det som skjer i næringslivet i Grenland

Tenden er regionens største advokatfirma med 34 advokater, og har de siste årene hatt sterk vekst. Nå ønsker de å knytte tettere bånd til Grenland og resten av Telemark. - Snart vil Vestfold og Telemark være ett fylke og én region, og vi ønsker å ta større del i det som skjer i Grenland, forteller styreleder Heidi Aas Larsen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Tenden Advokatfirma ANS

SPENNENDE: Styreleder i Tenden, Heidi Aas Larsen, synes det skjer mye spennende i Grenland om dagen.

Som følge av målrettet satsing er Tenden blitt et av de største advokatmiljøene utenfor Oslo. Med kontorer i både Tønsberg og Sandefjord har de oppdrag over hele landet, og også utenlandske klienter. Nå ønsker de å øke satsingen i Grenland, et område hvor Tenden har hatt en økning i oppdrag den senere tiden. De ser også mot resten av Telemark.

- Det har skjedd mye positivt i næringslivet i Grenland de siste årene. Det er kommet mange nye bedrifter og andre spennende miljøer blant annet innen innovasjon, energi og teknologi. Det skjer også mye spennende innen utvikling av eiendom, både bolig og næring. Vi synes også å merke en økt vilje til å satse og ta risiko, samt en tro på og stolthet av at man kan få til noe lokalt, forteller advokat og styreleder i Tenden, Heidi Aas Larsen.

Lang og bred erfaring

De fleste advokatene i Tenden har lang erfaring, ikke bare som advokater, men også fra næringslivet, ikke minst fra styreverv i en rekke bransjer. 

- Dette gjør at vi kan tilføre verdi utover jussen, forklarer styrelederen. Det er viktig for oss å forstå klientens behov og se helheten. 

Tenden er også opptatt av å kunne tilby kundene sine samme ekspertise og spesialisering som advokatfirmaene i Oslo, og det til timepriser som er merkbart lavere.

- Vi opplever at stadig flere virksomheter ser verdien av et stort og spesialisert advokatfirma lokalt i vår region. Det medfører at man kan få kompetanse lokalt, også på komplekse og spesialiserte advokattjenester. Flere virksomheter i Telemark kjøper advokattjenester i Oslo, og vi ønsker i større grad å være et naturlig valg for disse. 

- Ingen kan være gode på alt. Tiden hvor én advokat kunne bistå med det meste er for lengst forbi. Vi har jobbet målrettet mot at våre advokater skal være spesialiserte. Alle våre advokater tilhører én eller flere kompetansegrupper hvor det samarbeides tett om utførelse av oppdrag, utveksling av erfaringer og videreutvikling, forteller Aas Larsen. 

Firmaet har for eksempel egne grupper for fast eiendom, arbeidsrett, selskapsrett og transaksjoner, immaterielle rettigheter, kommersielle kontrakter og skatterett. 

Det har skjedd mye positivt i næringslivet i Grenland de siste årene

Heidi Aas Larsen, styreleder i Tenden

Attraktiv arbeidsplass

Tenden er i dag anerkjent langt utenfor Vestfolds grenser som en attraktiv og moderne arbeidsplass. De er opptatt av å tilby et godt og faglig arbeidsmiljø hvor dyktige advokater kan fortsette å utvikle seg. 

- Det må være en selvfølge at man kan fortsette karrieren med spesialisering innen enkelte juridiske fagområder for de advokater som flytter hjem til Vestfold eller Telemark forteller Lasse Jensen, partner i Tenden.

- Tenden er et sted for flinke advokater som ønsker å flytte hjem, enten fra Oslo eller andre steder. Det er mulig å jobbe her og bo andre steder. Vi har flere advokater som bor i både Larvik og Skien, sier Aas Larsen. 

Hun legger til at det er en del av Tendens forretningsmodell å kunne være et advokatfirma som kan tilby advokater som ønsker å flytte sydover en spennende og utviklende jobb. 

GODT MILJØ: I Tenden er de opptatt av å skape et trygt og godt miljø internt. Fra venstre: Heidi Aas Larsen, Paal E. Thoresen, Lene Marie Aas Thorstensen og Lasse Jensen i Tenden advokatfirma.

Geografisk nærhet

Lene Marie Aas Thorstensen er senioradvokat i Tenden, og bor i Skien. Hun jobber for klienter i både Vestfold og Telemark, og anser ikke avstandene som et problem.

-  Sandefjord og Tønsberg er bare en kort kjøretur unna nå etter åpningen av den nye motorveien gjennom Larvik.  Og dette gjelder begge veier - Grenland oppleves som nærmere enn før for de som bor i Vestfold. 

- Det er også en fordel at man i dag er langt mindre avhengig enn før av hvor man har kontor. Våre klienter skal oppleve oss som nærme uavhengig av hvor vi sitter når vi ikke har møter. Det er viktig for oss å være tilgjengelig for klientene våre, legger Lasse Jensen til. 

Videre forteller Thorstensen at Tenden er et aktivt medlem av Grenland Næringsforening, og ser på dette som en naturlig og spennende møteplass for næringslivet i Grenland.

- Der møter vi mange interessante og hyggelige folk, legger hun til.

Det er viktig for oss å være tilgjengelig for klientene våre

Lasse Jensen, Partner i Tenden
Lasse Jensen, partner i Tenden Advokatfirma.

Rådgivere

En stadig større del av Tendens bistand går ut på rådgivning. De tilbyr bedrifter og andre lokale aktører tilgang til rådgivning og annen bistand på nivå med de største advokatfirmaene i Norge.

- Vi opplever at næringsdrivende er flinkere til å se at advokater kan bidra til å skape verdier, ikke minst som sparringspartnere før og i prosesser hvor viktige beslutninger fattes, forteller Lasse Jensen.

Flere av Tendens advokater er medlem av Advokatforeningens lovutvalg, og holder også jevnlige foredrag for andre advokater på nasjonale kurs og konferanser. 

- Dette er noe vi er stolte av, og en bekreftelse på vår satsing på et høyt faglig nivå, avslutter styreleder Heidi Aas Larsen.

Tenden Advokatfirma ANS

Del artikkelen på Facebook