Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

- Vi gjør hverandre sterkere

Vekstkonferansen har etablert seg som en av de viktigste næringslivskonferansene i Grenland og arrangeres hvert år i forbindelse med Gründeruka. I år har SpareBank 1 Telemark gått inn som hovedsponsor og begge partene gleder seg til et tett samarbeid.

Annonsørinnhold i samarbeid med

OPTIMISME: Hanne Gro Haugland og Arent Anfinsen er enig om at det rår mye optimisme i Grenland om dagen.

I år arrangeres Vekstkonferansen for sjette gang og daglig leder for Vekst i Grenland, Hanne Gro Haugland forteller at hun gleder seg stort til årets konferanse, spesielt nå som de har fått med seg Sparebank 1 Telemark på laget.

 - SpareBank 1 er jo per definisjon med på å bidra til utvikling i regionen og fylket, men jeg opplever at de ønsker å bidra til noe mer enn det. SpareBank 1 Telemark spiller en aktiv rolle i lokalmiljøet gjennom sitt samfunnsansvar, sponsorater og arrangementer i næringslivet, sier den daglige lederen. 

Vekst og optimisme

Hvert år tar Vekstkonferansen for seg et tema og det er ikke tilfeldig at det i år er vekst og optimisme som blir gjennomgangstonen.

- Vi har en strategisk næringsplan og målet vårt i den planen er økt arbeidsplasser minst tilsvarende landsgjennomsnittet. Da vi vedtok dette tenkte jeg at det kom til å bli vanskelig, men vi er der og hadde allerede i 2016/2017 større økning i arbeidsplasser her i Telemark, enn i landet for øvrig. Det er noe å glede seg over, sier Haugland.

SpareBank 1 Telemark vil spille en aktiv rolle i lokalmiljøet gjennom sitt samfunnsansvar, sponsorater og arrangementer i Næringslivet

Hanne Gro Haugland, Vekst i Grenland

En annen som har god grunn til å glede seg til årets konferanse er Arent Anfinsen, banksjef for bedriftsmarked i Sparebank 1 Telemark.

- I tillegg til å være hovedsponsor for vekstkonferansen har vi også gått inn med en foredragsholder som jeg tror folk kjenner godt til, Harald Magnus Andreassen, sjefsøkonom i Sparebank 1 Markets, forteller Anfinsen.

- Harald kan jo best kalles for en infotainer. En som informerer og underholder på en og samme tid, og han gjør det på en veldig god måte, legger Anfinsen til.

- Vi i banken er opptatt av å være med på å skape møteplasser hvor folk treffes og får muligheten til å bli bedre kjent, forteller Arent Anfinsen.

Trykk her for påmelding og utfyllende program!

Slår seg sammen

Sparebank 1 Telemark hadde i flere år sin egen konferanse, men så til slutt at det ville være mye mer hensiktsmessig å slå seg sammen med Vekstkonferansen for å spille på hverandres styrker.

- Vi tenkte at dette ikke er noe vi ønsker å konkurrere med, tvert imot, vi skal heller være med på å bygge det opp, forteller sjef for bedriftsmarked, Arent Anfinsen.

Videre forteller han at det var de som tok initiativ til samarbeidet, og at Vekst i Grenland ikke måtte gjøre den store salgsjobben. Haugland forteller at hun gleder seg til et nytt spennende samarbeid med SpareBank 1 Telemark.

- Vi var faktisk i den herlige situasjonen hvor vi hadde to konkurrerende sponsorer, og det er jo ikke hver dag, sier Hanne Gro Haugland og ler.

Vi tenkte at dette ikke er noe vi ønsker å konkurrere med, tvert imot, vi skal heller være med på å bygge det opp

Arent Anfinsen, SpareBank 1 Telemark

- Sparebanken Sør var vår samarbeidspartner gjennom flere år. Det var en god samarbeidspartner, men etterhvert var det tid for å prøve en «annen dansepartner», forteller Haugland

- Økonomi og gründer henger jo sammen. Det er ingenting som vokser uten økonomi, og selv gründere trenger penger. Det er her vi kommer inn med vår kompetanse, og det som gjør dette samarbeidet veldig godt, forteller Arent Anfinsen i SpareBank 1 Telemark.

Skapt en møteplass

Som tidligere år finner Vekstkonferansen sted på Ælvespeilet onsdag i uke 46. I år faller dette på 14. november. 

- Vi vet at dette er noe folk plotter inn i kalenderen ett år i forveien, og det er klart det er utrolig stas. Da har vi jo på en måte oppnådd det vi ville oppnå. Vi har skapt en møteplass folk ønsker å komme til for å treffe kjentfolk, og selvfølgelig for å få faglig påfyll.

MØTEPLASS: Vekstkonferansen har blitt en viktig møteplass for folk innenfor næringsliv i Grenland.

PROGRAM

08.00-09.00

Innsjekk og frokost 

09.00-09.15

Hedda Foss Five, ordfører i Skien Kommune ønsker velkommen.
Konfransier Niklas Baarli

09.15-09.45

Siri Marte Apneseth 

09.45-10.30

Harald Magnus Andreassen 

10.30-10.45

Pause 

10.45-11.00

Prisutdeling

11.00-11.15

Sigve Sporstøl 

11.15-11.45 

Maria Amelie

11.45-12.45 

Lunsj

12.45-13.30

Moddi & Glenn-Kåre's 

13.30-14.00 

Anita Kåss

14.00-14.15

Pause

14.15-14.45

Emil Eriksrød

14.45-15.30

Magnus Lindkvist

15.30-17.00 

Minglesone

Videre forteller Haugland at de legger vekt på å ha foredragsholdere som inspirerer.

- Vi vil at de som går fra Vekstkonferansen skal føle seg inspirert og motivert, legger hun til .

Under årets Vekstkonferanse har du mulighet til å høre inspirerende foredrag og spennende historier fortalt av engasjerte og kunnskapsrike personer som Marie Amelie, Emil Eriksrød, Siri Marthe Apneseth, Magnus Lindkvist, pluss mange flere.

- Magnus Lindkvist tror jeg vil bli rosinen i pølsen, skyter Anfinsen inn. Han kommer til å overraske.

- Ja, her er det som sagt mye å glede seg til, avslutter Haugland og smiler.

Del artikkelen på Facebook