Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

- Lenes Ås har mange kvaliteter

Lørdag ble et nytt boligprosjekt nær Langesund sentrum lansert. Prosjektet består av 12 boliger i to bygg. Bak Lenes Ås står Mustad Bygg og Morgan Gruppen. Boligene blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL, og megler for dette spennende prosjektet er Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark.

Annonsørinnhold i samarbeid med

- Sol og utsikt. Store boliger og sentral beliggenhet. Lenes Ås har mange kvaliteter, forteller prosjektmegler Tina Vinje. 

Prosjektet omfatter seks boliger i et leilighetsbygg med parkering og heis i første etasje. De seks andre boligene er rekkehusleiligheter over tre plan.

- Prosjektet ligger i en ås i Langesund, med flott utsikt til sjøen, legger Vinje til.

Se bildeserie lenger ned i saken!

Tina Vinje, prosjektmegler for Lenes Ås.

Her er det god plass

- Noe som er litt spesielt med dette prosjektet er størrelsen på boligene, forteller prosjektmegler Tina Vinje. 

Samtlige av leilighetene på Lenes Ås er over 100 kvadratmeter BRA. Den største leiligheten er på hele 154.2 kvadratmeter BRA.

- Lenes Ås appellerer til både familier og mer voksne kjøpere, forteller Vinje.

Videre forteller hun at rekkehusleilighetene er på rundt 117 kvadratmeter fordelt på tre plan. I underetasjen blir det bad, eget vaskerom, tv-stue og to soverom – begge med utgang til en terrasse i grønne omgivelser.

- I første etasje blir det lagt opp til en entré og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong. I andre etasje finner du bad og et soverom med utgang til en romslig takterrasse.   

Sol og utsikt. Store boliger og sentral beliggenhet. Lenes Ås har mange kvaliteter.

Tina Vinje, prosjektmegler.

Les mer om det nye boligprosjektet her!

På Lenes Ås får du en stor bolig, med sentral beliggenhet i nærheten av Langesund sentrum. Du får takterrasse med sol og utsikt, samt parkeringshus med heis.

Felles for alle boligene er lys, luft og nærhet til sjøen.

Bebyggelsen er preget av rene og moderne linjer. Lyse farger og mye bruk av treverk skaper elegante kontraster i det arkitektoriske uttrykket.

Ulike størrelser og planløsninger på leilighetene gir deg som boligkjøper gode valgmuligheter.

Store vindusflater og delikate farger skaper rom du trives i.

 

Dette får du på Lenes Ås:

• Sentral beliggenhet i Langesund

• Utsikt til sjøen

• Store boliger – alle over 100 kvm bruttoareal

• Moderne arkitektur

• Leiligheter med parkeringsanlegg og heis

• Borettslag med gunstig finansiering

Parkeringsanlegg med heis

Prosjektleder Tina Vinje forteller at det i et eget bygg vil bli seks leiligheter, og at det i første etasje vil bli anlagt et parkeringsanlegg, som også rommer boder og heis opp til leilighetene. 

- Tre av leilighetene, de som ligger i andre etasje, har alt på ett plan og er fra rundt 105 til 123 kvadratmeter BRA. Samtlige leiligheter her har blant annet åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad, eget vaskerom og to soverom, sier Vinje. Hun legger til at en av leilighetene har tre soverom og egen tv-stue.

Leilighetene i tredje etasje går over to plan. Det er trapp opp til fjerde etasje, hvor det er en stue og store, solfylte takterrasser. Disse tre leilighetene er på rundt 130 til 154 kvadratmeter BRA og samtlige har blant annet åpen stue- og kjøkkenløsning, to bad og eget vaskerom og to eller tre soverom.

Lenes Ås appellerer til både familier og mer voksne kjøpere

Tina Vinje, prosjektmegler.

- Borettslagsmodellen bidrar til en gunstig finansering. Det betyr 50 % innskudd og 50 % fellesgjeld med 20 års avdragsfrihet. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til boligene i dette prosjektet, og frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 2. oktober, avslutter Vinje.

Del artikkelen på Facebook