Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Elegant og skreddersydd til bryllupet

Annonse fra Bernina Søm & Strikk

Sommeren er høytid for bryllup, og enten du skal være brud, forlover eller gjest, er antrekket viktig. Hos Bernina Søm & Strikk sys det brudekjoler, drakter og stakk og liv på bestilling slik at du er riktig kledd for anledningen.

Adresse
Liegata 6, 3717 Skien


Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 17:00
Torsdag: 09:00 -19:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Siden 1996 har Bernina Søm & Strikk vært en del av bybildet i Skien. Inger Haugerud har vært eier og driver i 23 av dem.

Som navnet tilsier så selges det symaskiner fra kvalitetsmerket Bernina. Det har også blitt populært å gi symaskin i bryllupsgave. Vi har gode og solide kvalitetsmaskiner i alle prisklasser.

Du kan også få reparert symaskinen her da vi har eget verksted i systua.

Kjøper du en symaskin i bryllupsgave følger det med opplæring i etterkant.

Inger har svennebrev i kjole- og draktsøm, skreddersyr klær på bestilling og tilpasser klær. Jeg syr også den populære kvinnedrakten Stakk & Liv, fra øst-Telemark. Den er siste ledd i folkedraktutviklingen i Telemark, og er en modernisering av beltestakken.

Hos oss kan du også få laget en stilig jakke som passer til drakten. 

For at brudekjolen eller antrekket skal sitte perfekt, tar vi alltid kunden inn for prøving.
Små endringer gjør en enorm forskjell i passform og fasong. Inger kommer med gode råd og innspill på løsninger for å få plagg til å sitte bedre.

Kanskje har du en idé til en kjole eller drakt som vi kan spille videre på. Noen ganger er det et spesifikk plagg vi syr på bestilling. 

Den store fordelen med søm på bestilling er at plaggene passer din kroppsfasong og sitter riktig samt er tilpasset ditt behov.

I systua finner du også garn, stoffer, sy- og strikketilbehør og oppskrifter. Med andre ord det meste for deg som er glad i håndarbeid.

Hos Bernina Søm & Strikk får skreddersydd brudekjole, drakter og stakk på bestilling.

Vi hjelper deg med å bli skreddersydd til bryllupsdagen!

Bernina Søm & Strikk

• Bernina søm & Strikk er en systue og sybutikk som ble etablert i 1996.

• Innehaver er Inger Haugerud, utdannet kjole -og draktsyer.

• Jeg skreddersyr klær på bestilling: Kjoler, brudekjoler, drakter og kåper.

• Jeg syr også den populære kvinnedrakten stakk og liv, fra øst-Telemark. Den er siste ledd i folkedraktutviklingen i Telemark, og er en modernisering av beltestakken. Hos oss kan du få laget en stilig jakke som passer til drakten.

• Jeg selger Bernina-symaskiner, gir kundene gode råd og faglig veiledning.

• Jeg selger også ull og silkestoffer, blonder, knapper, bånd, strikkegarn og mange fine oppskrifter.

Redaksjonen i Telemarksavisa har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet