Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Kompetente rørleggere du kan stole på

Annonse fra Skien Rør og Flis AS

Per Ove Johansen har vært rørlegger i mer enn 30 år. I 2006 bestemte han seg for å starte for seg selv, og resultatet ble Skien Rør & Flis AS. I dag leverer firmaet rørleggertjenester til alt innen sanitæranlegg, rehabilitering og varmeanlegg. Med lang og bred erfaring kan de hjelpe deg når problemene oppstår - eller du ønsker å oppfylle drømmen om det perfekte bad.

Adresse
Rødmyrsvingen 84, 3735 Skien


Åpningstider
Mandag – fredag: 07:30 – 15:30

- Jeg har vært rørlegger i det meste av mitt liv, i godt over 30 år nå, så det er trygt å si at jeg har lang og bred erfaring, smiler Per Ove Johansen, daglig leder.

Han var én av oppstarterne av Skien Rør & Flis AS da det ble etablert i 2006. Firmaet startet han sammen med en tidligere kollega og god venn, Knut Pedersen, og de to rørleggerne holdt sammen i tykt og tynt. For ikke lenge siden gikk Pedersen av med førtidspensjon, og Johansen styrte skuta alene.

– Så overtok Tommy Rakkestad, en av de ansatte i firmaet, så nå er vi to som styrer igjen. Tommy har mesterbrev i faget og jobbet i bransjen i mange år, så dette fungerer meget bra, sier Johansen.

I dag er det 5 ansatte. Med seg ute i feltet har Per Ove og Tommy med seg rørleggeren Viktor mens Odd fungerer som altmulig-mann. Inger M. Holt Johansen er økonomi- og markedsansvarlig, og er også å finne i butikken.

Skien Rør & Flis AS påtar seg alt innen sanitær- og varmearbeid, rehabilitering av baderom, nyanlegg og reparasjoner. I butikken er det et bredt utvalg innen VVS- og baderomsutstyr.

Utstillingslokalene på Rødmyr kom på plass for to år siden. Tidligere ble badene bestilt etter kundens ønske ut fra kataloger. Johansen forteller at de har ofte fått høre at kunden synes det er festlig at de har kjøpt bad til flere hundre tusen kroner basert på bilder. Men resultatet ble bra og kunden fornøyd. Det er jo det viktigste.

– Med utstillingene kan kundene se og ta på innredningen og da får de en følelse av hvordan badet vil se ut hjemme i boligen. Det er en stor fordel, smiler Johansen. 

Trygghet og kvalitet. Lang erfaring og høy kompetanse.

Skien Rør & Flis AS

Badekar er på full fart inn igjen i norske hjem! Tommy Rakkestad (f.v.), Victor Holt og Per Ove Johansen hjelper deg med å finne rett badekar og installering.

Funksjonelt og lyst - med "spa-følelse"

Den drevne rørleggeren forteller at folk satser mer og mer på bad og at det går mye i flis og lyse farger. Badene skal være moderne med innslag av sort, og vi ønsker en ”spa-følelse” på badet.

– Nå ønsker man seg et praktisk bad, som ikke bare skal se fint ut, men også være lett å holde rent, forteller Johansen.

Han legger til at kvalitet også står i fokus, og at mange velger og investerer i badet når de skal pusse opp. Badet skal jo tross alt vare noen år.

Badekar er også på full fart inn igjen i de norske hjem. Da skal det være frittstående, gjerne med buer. Det er slutt på å mure inn badekaret og flislegge rundt. Et frittstående badekar er også med å gjøre renholdet lettere.

De installerer også både dusjkabinett og frittstående dusj med foldedører.

- Svingdører er meget plassbesparende, spesielt når man har et lite bad. Så unngår man jo å sparke borti dusjkabinett i tide og utide. Men det er helt individuelt hva man ønsker, så vi lager badet slik kunden ønsker. Men det hender jo at vi kommer med gode råd og tips for en bedre løsning, smiler Johansen.

Det har også skjedd mye på de årene som Johansen har jobbet i bransjen. Både teknologien og produktene har utviklet seg.

Det er blitt populært med takdusj, svingdører og store fliser på badet. Her er det Inger M. Holt Johansen som viser frem en av mange muligheter.

Kvalitet i arbeid og kunden i fokus

Kundemassen består for det meste av private, men de påtar seg også større oppdrag. Fordelen med at størstedelen av oppdragene kommer fra private kunder er at de har mulighet til å spre seg utover og ikke binde seg til en kunde. Nå har de mulighet til å være allsidige, med litt flere bein å stå på. I tillegg kan de påta seg flere hasteoppdrag, og dermed bistå både nye og gamle kunder når det oppstår et akutt problem.

Johansen tror at firmaets fordel er nettopp størrelsen.

– Med få ansatte så trenger ikke kunden forholde seg til mange. Det er gjerne kun en kontaktperson. I tillegg har vi lang erfaring og vi er flinke til å planlegge hvert oppdrag samt komme med forslag og løsninger, sier han.

Skien Rør & Flis AS påtar seg alle oppdrag innen bad. De samarbeider også med andre lokale håndverkere, slik at de kan tilby kundene sine en komplett pakke. Da styrer de all koordinering av rørleggere, flisleggere, snekre og elektrikere. Dette gjør at jobben utføres mer effektivt og kunden trenger bare å forholde seg til et firma.

– Alle håndverkerne jobber hånd i hånd. Siden alle er drevne i faget så vet de hva den andre parten skal gjøre. Ved å påta oss hele oppdraget så har vi oppsynet med hele prosjektet. Alle snakker samme språk så mulighet for misforståelser er ryddet av veien, fastslår Johansen.

Tjenestene de tilbyr dekker et bredt spekter. Arbeidsdagen fylles med tradisjonelle rørleggeroppdrag og større oppdrag som totalrenovering. 

Skien Rør & Flis AS har sentral godkjenning og innehar våtromssertifiseringer.

Enten du skal bygge nytt eller pusse opp, er Skien Rør & Flis AS klare til å påta seg oppdraget. De har lang erfaring – og hjelper deg gjerne med å oppfylle drømmen om det perfekte bad! 

Skien Rør & Flis AS

• Vi er et rørleggerfirma som ble stiftet våren 2006 og vi er i dag 5 ansatte.
• Vi holder til på Rødmyr med eget showrom, og har mange års erfaring og høy kompetanse innen våtrom.
• Vårt fokus er å levere trygge rørleggertjenester og god kvalitet til alle våre kunder.
• Planleggingen av oppussing av badet er viktig og har du en fagmann med på prosessen kan du få tips og råd om smarte løsninger, som du kanskje ikke kjente til fra før.
• Vi innehar sentral godkjenning og er medlem av VVS Fagmann.

Redaksjonen i Telemarksavisa har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet