Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Føl deg vel og mer selvsikker på den store dagen

Annonse fra Klinikk Oslo i Skien

Bryllupsdagen er én av de viktigste dagene i ditt liv, og en dag du ønsker å føle deg vel og selvsikker.

Adresse
Rådhusgata 2, 3724 Skien

Åpningstider
I Skien har vi åpent 1-2 dager i måneden. 

Klinikk Oslo i Skien er et kompetansesenter for kosmetisk medisin. Vi har noen av Norges beste og mest erfarne sykepleiere innen injeksjonsbehandlinger. Alle våre leger og sykepleiere som arbeider med injeksjoner har mer enn 5 års erfaring og har utført mer enn 5000 injeksjoner, og alle, med ett unntak, underviser andre leger og sykepleiere for Teoxane, Høyskolen i Buskerud, Senzi Akademiet og Esthetica Medical. Du kan derfor føle deg helt trygg på å bli behandlet av noen av de flinkeste injeksjonsekspertene i Norge. 

Dr. Elisabeth Opsahl og våre sykepleiere hjelper deg med å finne de behandlinger som passer best for deg, enten det er hudforbedring, behandling av smilerynker, sinnarynker, fine linjer, volumbyggende behandlinger, miniansiktsløft eller andre behandlinger du ønsker. Vi kan også utføre kjemiske peelinger, leppeforming, og i Oslo tilbyr vi hårfjerning med en helt spesiell diodelaser som også fungerer på ganske lyse hår og relativt mørk hud. 

Flere av våre ansatte har spesielle kunnskaper, som migrenebehandling, behandling av sprengte blodkar på bein og fat-away injeksjoner til behandling av overskuddsfett ved hake, hals eller ansikt. Vi har også en sykepleier som kan "Infini" - oppstramming av hud med radiofrekvens. Dette er en behandling som etter hvert har blitt veldig anerkjent. 

Klinikk Oslo har noe av det mest moderne laser- og RF-utstyr på markedet og vi tilbyr nå også figurforming med en variant av CoolSculpting, som heter Cooltech. Her ser vi normalt en fettreduksjon på målt tykkelse på fetthold på 25-50% etter én behandling, men vi har til og med opplevd 60% reduksjon etter bare én behandling. Dette er et godt alternativ til Smartlipo. 

Det gir også en ekstra trygghet at vi har et samarbeid med kirurg og plastikkirurg slik at du kan føle deg trygg på å bli behandlet på beste måte. 

Klinikk Oslo

• Klinikk Oslo er et kompetansesenter for kosmetisk medisin.

• Hos Klinikk Oslo finner du noen av de mest erfarne sykepleierne i Norge innen injeksjonsbehandlinger.

• Det gir ekstra trygghet at vi har samarbeid med kirurg og plastikk kirurg slik at du føler deg trygg på å bli behandlet på beste måte.

• Vi har også noe av det mest moderne laser- og RF-utstyr på markedet.

• Vi kan også tilby figurforming med en helt ny Cooltech maskin.

• Vi har kort ventetid, og i Oslo har vi ofte kvelds- og lørdagsåpent. 

• Du trenger ikke henvisning fra allmennlege for å bestille time hos oss.

• Klinikk Oslo tilbyr kosmetisk medisinske behandlinger, anti-aging, hudbehandlinger og medisinske hudkremer. 

• Noen av behandlingene utføres ved vår avdeling i Oslo. Avklar gjerne med oss på forhånd. 

Redaksjonen i Telemarksavisa har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet