People in nature, Smile, Glasses, Sky, Cloud, Plant, Sleeve, Tree, Gesture, T-shirt

ODDS BALLKLUBB: Benedicte Rosenberg Brustad og Kjersti Stordalen jobber i markedsavdelingen for Odds Ballklubb. Der er de blant annet med på å arrangere regionens beste møteplass for næringslivet.

Annonsørinnhold fra

Font

Jobber for å skape regionens beste møteplass

- Vi jobber aktivt for at samarbeidspartnere våre skal lykkes. Derfor tilrettelegger vi for regionens beste møteplass, slik at flere av Odds samarbeidspartnere kan utvikle verdifulle partnerskap.  

Markedssjef for Odds Ballklubb, Benedicte Rosenberg Brustad og salgssjef Kjersti Stordalen, setter seg ned etter en travel dag på jobb. De befinner seg på Rauland Høgfjellshotell hvor de har arrangert møtecup for Odds samarbeidspartnere.

- Det er over 40 ulike bedrifter som har deltatt og vi har allerede fått positive tilbakemeldinger, forteller Benedicte.

Det betyr mye for henne å høre at deltakerne er fornøyde. Formålet med møteplassen er tross alt å hjelpe bedriftene med å skaffe seg nye kunder og relasjoner.

- Vi jobber aktivt for at Odds partnere skal komme i dialog med hverandre fordi vi vet at gode relasjoner skaper samarbeid mellom bedriftene.

Les mer om Odds partnernettverk

Dress shirt, Smile, Sky, Cloud, Sleeve, Standing, Collar, Happy

"

Jeg har deltatt på Odds møtecup i flere år og opplever at det har vært veldig fruktbart. I en årrekke har jeg fått nye kontakter og solgt mange reiser for flere av Odds samarbeidspartnere.

Tom Bakke, Key Account Manager i Color Line.  

Relasjoner som skaper effekt  

Flere av firmaene som deltar på Odds møtecup forteller at de opplever god effekt av arrangementet fordi de kommer i samtale med andre bedrifter.

- I løpet av arrangementet kommer man i dialog med flere bedrifter hvor man får sjansen til å fortelle om sin egen virksomhet. Dette foregår gjennom “speed-dating-møter”, og over middag hvor man blir tilfeldig plassert med folk  fra andre bedrifter, forklarer Kjersti.

Hun informerer om at hver bedrift kan stille med inntil to personer, hvor en av personene har beslutningsmandat. Kjersti vet at dette gjør det lettere for firmaene å ta kontakt med hverandre etter arrangementet.

People in nature, Vision care, Hair, Glasses, Smile, Head, Plant, Vertebrate, Leaf

OPPLEVER GOD EFFEKT: Kjersti Stordalen opplever at Odd møtecup har god effekt for bedriftene som deltar.

- Man snakker ikke bare business på møtecup, men man blir også godt kjent med hverandre og bygger relasjoner. Det blir mer personlig og folk får mer tillit til hverandre. I tillegg er det stor sannsynlighet for at man møter hverandre igjen på Odds fotballkamper og andre B2B-arrangementer gjennom sesongen. Dermed er det flere som syns at det er lett å fortsette å holde kontakt over tid.  

Face, Hair, Smile, Head, Outerwear, Shoulder, Eye, Neck, Sleeve, Textile

"

Vi har utviklet mange gode samarbeid gjennom å delta på Odd møtecup. Det er derfor vi fortsetter å bli med på arrangementene, år etter år.

Kristin O. Rusten, Salgssjef profilering for Reklameservice Vestfold-Telemark AS

Vision care, Dress shirt, Glasses, Head, Smile, Sleeve, Plant, Grass, Eyewear, Asphalt

"

I løpet av møtecupen på Rauland har jeg fått nye kontakter og utviklet fremtidig samarbeid med andre bedrifter her. Denne møteplassen er verdifull.

Kjell Stang, Key Account Manager i Fjordkraft.

Viktig å gi tilbake

Det er viktig for Odds Ballklubb at det ligger en verdi i å være Oddpartner. Å tilby relasjon og nettverk gir samarbeidspartnerne deres en mulighet til å utvikle egen bedrift og forsterke sitt omdømme.

- Vi har holdt på med Odds Møtecup i en årrekke, og det er med god grunn at vi fortsetter. Vi ser at det gir effekt, og det motiverer oss til å fortsette arbeidet, forteller Benedicte

Hun forteller videre at Odds møtecup skal være en sosial arena hvor man føler seg lyttet til og sett.

- Og man trenger ikke å være fotballinteressert for å være med. Det viktigste er at man får fremhevet bedriften sin og bygget nye relasjoner.

People in nature, Natural landscape, Rural area, Plant, Ecoregion, Sleeve, Happy, Grass, Grassland

SOSIAL ARENA: Benedicte jobber for at Odd møtecup skal være en sosial arena hvor man føler seg lyttet til og sett.

Odds Møtecup har to arrangementer i året: Heldags-møtecup og en møtecup som går over to dager. Det neste arrangementet vil foregå på Quality Hotel Skjærgården i Langesund 30. november, hvor Benedicte tipser om at bedrifter utenfor partnernettverket kan delta.

- Vi inviterer også bedrifter som ikke er Oddpartnere til å bli med på arrangementet. Det er for å teste ut om B2B-nettverket kan være noe for dem. Arrangementet er en gyllen mulighet til å treffe andre bedrifter og bygge nettverk, samt å kickstarte 2022. Vi går ut med invitasjon og påmelding nå, og man kan kontakte Kjersti eller meg hvis man ønsker å delta.

Kontakt Odd Ballklubb salgs- og partneransvarlige.

Lurer du på hvordan det er å være Oddpartner? Ikke nøl med å ta kontakt med Odd Ballklubbs salg- og partneransvarlige.

Sports uniform, Smile, Jersey, Sleeve, Gesture, Style, Sportswear, Happy, Player

Benedicte Rosenberg Brustad
Markedssjef


benedicte@odd.no

93 83 68 34

Vision care, Glasses, Smile, Hair, Head, Eyebrow, Eyewear, Sleeve, Collar, Black-and-white

Kjersti Stordalen
Salgssjef


kjersti@odd.no

99 20 35 40

Polo shirt, Forehead, Face, Smile, Head, Chin, Beard, Jaw, Sleeve, Collar

Geir Lundemo


Salgssjef


geir@odd.no

90 73 98 53