Gå til sidens hovedinnhold

- Vi trenger mer tid

Porsgrunn: Hver gang Pors nærmet seg Aker 2, våknet Oslo-laget og dro i fra igjen. Til slutt tok Aker med seg begge poengene etter en 29-25-seier.

- Vi gjør for mange enkle feil, og da gjør vi det vanskelig for oss selv. Vi forsøker å komme á jour, men de øker ledelsen gang på gang. Da blir det ikke lett, oppsummerer Pors-trener Paul Gundersen.

Pors står nå med én seier, én uavgjort og to tap. Tross den noe beskjedne poengfangsten vil ikke Gundersen endre målsetting.

- Målsettingen er å havne topp fire, og det er fortsatt tidlig i sesongen, så vi gir ikke opp den ennå. Men det ser ut som vi trenger mer tid på å få satt spillet vårt. Vi er ikke like gode som vi var i oppkjøringen, men vi vet vi har det høye nivået inne. Det gjelder bare å få det ut, fortsetter treneren.

Pors ligger midt på tabellen etter fire spilte kamper, og om ti dager venter Kjelsås for blåtrøyene. Gundersen har full tiltro at de kan vinne den kampen.

- Slik situasjonen er nå så kan vi slå alle i divisjonen. Dessverre kan vi tape mot alle også. Hvis vi spiller opp i mot vårt beste, så tar vi Kjelsås, avslutter Gundersen.