Stafett er stafett

Artikkelen er over 14 år gammel

Stafett er stafett er en velbrukt klisjé, men det passer utvilsomt på Tine-stafetten i Tørdal i går. 80 deltakere fra syv skoler gjorde sitt ytterte på banen.

DEL

Så var det klisjeen at stafett er stafett. I åpen klasse møttes Åkre skole fra Drangedal og Tveit skole fra Nissedal i finalen, begge skolene kom fra hvert sitt innledende heat med nesten på sekundet lik tid.

I finalen var Åkre suverene etter en sterk sisteetappe og duskejentene Tone Marit Haastøl, Maiken Helene Tørnes og Anne Marit Bamble Kristensen kunne slippe jubelen løs etter å ha heiet på sine medelever fram til seier.

SYV SKOLER

Syv skoler med til sammen 80 deltakere deltok i stafetten, som ble arrangert av Bø skole i Tørdal. Foruten arrangøren deltok Kroken, Åkre og Bostrak fra Drangedal. Videre deltok Tveit skole og Kyrkjebygda skole fra Nissedal og Straumsnes skole fra Vrådal. Tveit, Kyrkjebygda og Straumsnes stilte med lag for 7. klassinger, mens Tveit og Kroken stile med lag for 6. klassinger.

Tveit, Kyrkjebygda, Åkre, Bostrak og Bø stilte med lag i åpen klasse, det vil si lag med blandet alder.

MANGE DUELLER

Det ble mange dueller på idrettsbanen i Tørdal. I det første heatet i åpen klasse ble det seier til Åkre skole over Bø og Bostrak, mens Tveit skole slo naboen Kyrkjebygda i det andre heatet. Åkre vant altså finalen etter et jevnt løp mot Tveit.

I klassen for 6. klassinger ble det seier til Kroken over Tveit, mens Straumsnes gikk til topp i eldste klasse foran Tveit og Kyrkjebygda.

Tine-stafetten ble i år arrangert for 10. gang.

Artikkeltags