Spa-hotell gir arbeid til 120

Artikkelen er over 12 år gammel

KRAGERØ: Arbeidet med å finne de rette personene til 120 jobber ved det nye hotellet på Stabbestad i Kragerø har startet. En krevende jobb, ifølge hotelldirektøren.

DEL

Petter Jørgensen er nytilsatt direktør ved Quality Spa & Resort Kragerø. 16. mars neste år, det vil si om fire og en halv måned, åpner det nye hotellet. Da må også de ansatte være på plass.

- Det vi nå først og fremst skal ha på plass er hotellsjef, restaurantsjef og sjef for spa-avdelingen. De første intervjuene med søkerne til disse jobbene er foretatt, men vi er på ingen måte ferdig med dette, sier Jørgensen og legger til at hele ansettelsesprosessen vil måtte ta noe tid, noe som også søkerne har fått melding om.

MANGE KVALIFISERTE

Omkring 120 ansatte blir det ved hotellet, flere av disse er deltidsstillinger.

- Totalt blir det 60 til 70 årsverk, men flere av de som har søkt ønsker nettopp deltidsstillinger blant annet i helgene og på kveldstid.

- Hva med kvalifikasjonene til de som har søkt?

- Vi har faktisk fått inn nærmere 300 søknader til ulike jobber. I det alt vesentlige dreier det seg om godt kvalifiserte og svært kompetente personer, derfor blir også utvelgelsen vanskelig. Vi kan naturlig nok ikke si ja til samtlige søkere, sier Jørgensen.

UTFORDRINGER

Foruten at ansatte skal på plass i god tid før åpningen i mars neste år, så har den nye direktøren mange andre jern i ilden.

- Bygget må «på plass» innen åpningen, og ikke minst må vi ha gjester til å fylle opp hotellet med. Markedsføringen har startet for alvor, så det bør ikke bli noe problem å fylle opp med kurs og konferanser. Bestillinger har vi allerede, andre sitter på gjerdet og venter. Men jeg er ikke i tvil om at når det hele står ferdig, så vil det nye hotellet på Stabbestad i populære Kragerø bli en attraksjon, sier Jørgensen.

REISER SEG

Byggearbeidene pågår for fullt, og hotellet reiser seg bit for bit. Det er snakk om store dimensjoner. Selve hotellet vil få et topp moderne kurs- og konferansesenter for inntil 250 personer. Det blir 100 gjesterom og 100 suiter.

Videre blir det et 1250 kvadratmeter stort spa-anlegg med behandlingsrom, basseng, boblebad og treningssenter, samt såkalt termospa.

I tillegg til dette så får man «Store Skagen» beach club med restaurant, utendørsbasseng, standaktiviteter med videre.

Artikkeltags