Denne snowboardparken er i Europa-toppen

Camp Vierli er en av Europas beste i sitt slag

Camp Vierli er en av Europas beste i sitt slag

Artikkelen er over 5 år gammel

Camp Vierli er kåret til en av Europas beste snowboard-parker, og landet på en 17 plass av totalt 20 parker i Europa.

DEL

"Vi er stolte over at Vierli Terrengpark er kåret til en av de beste terrengparkene i Europa! Og den eneste norske parken som er med i kåringen." skriver Vierli Turistsenter på sin Facebookside.

Snowboard-magasinet Onboard skriver følgende om Camp Vierli:

"Det beste med parken? Det er bokstavelig talt en park, og ingenting annet. Det betyr at alle ressurser gå rett inn i å skape en best mulig park for snowboardere på alle nivåer.

Det er en grunn til at Markus Kleveland trampet sin trippel her ... og Ståle Sandbech ... og Jørn Simen Aaboe ... og hvorfor RK1 filmet her. Det er fordi det er jævla sykt.

Dette er en av Norges største og en av de beste vedlikeholdte. Parken er bygget av den beryktede Mushroom Crew, som arrangerer end-of-season- konkurranser.

Hvis du besøker parken i slutten av sesongen, er det også en skatepark som ville gjøre hvilken som helst storby i Europa sjalu. Sponset av Element og spenner det 800m2.

Den eneste ulempen til Vierli, er at det er i Norge. Dette betyr at du enten må ha vunnet i lotto nylig, eller du trenger å refinansiere boliglånet ditt.

Men det vel verd en omvei for å sjekke det ut hvis du har mulighet."

Snowpark Laax i Sveits ble kåret til Europas beste.

Artikkeltags