Gå til sidens hovedinnhold

Mista lappen på bursdagen

Artikkelen er over 14 år gammel

VINJE: En 33 år gammel mann fra Haugesund som fylte 33 år lørdag fikk en liten nedtur på bursdagen da lappen hans forsvant i 134 km/t på E134 på Haukeliseter.

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt utelukker ikke at 33-åringen som kjørte vestover var på vei hjem for å feire 33-årsdagen sin.

- Han samtykket i førerkortbeslaget og vil få en bot i posten. I tillegg mister han nok førerkortet i ett års tid, sier Aaltvedt, som konstaterer at UP har tatt svært mange førerkort i Telemark de siste dagene.

FLERE FØRERKORT RØYK

UP var også på E18 i Porsgrunn lørdag. En 55 år gammel mann fra Kragerø kjørte i 121 km/t i 80-sona, noe som resulterte i beslag av førerkortet.

En skienskar på nær 32 år glemte også alt som heter fartsgrenser da han lørdag suste gjennom Kviteseid på motorsykkel. På riksvei 41 ved Kvitsund gymnas stod UP i buskene med laser, og motorsykkelens hastighet ble målt til 102 km/t i 60-sona. Dermed måtte tohjulingen parkeres på stedet. I samme kontroll var det også en bilfører som mista lappen etter at bilen hans ble målt i 87 km/t i 60-sona.