Meteorologisk institutt har sent ut varsel om snø for store deler av Østlandet, tidlig onsdag morgen. Enkelte steder kan lokalt få 5–25 centimeter snø.

Meteorologene melder videre at snøen trekker østover i løpet av morgendagen. På kysten vil nedbøren komme som sludd, senere antakelig som regn.

Ifølge varselet på YR slik det ser ut tirsdag formiddag, vil Grenland slippe unna med regn, mens det er midtre og øvre deler av fylket som kan vente seg noe snø.

I Skien meldes det i morgen ettermiddag og kveld om 14 millimeter nedbør, i det som ser ut til å være som regn. Samme varsel gjelder for Porsgrunn, Kragerø og Bamble.

Reiser man noe lenger opp i Telemark vil muligheten for snø være større. I Telemark stiger snøgrensen til 300–500 moh. onsdag ettermiddag eller kveld.

På Haukeli meldes det om 10 millimeter i form av snø. Ifølge varselet skal det snø jevnt gjennom hele dagen.

På de stedene der det måtte komme større mengder snø anbefales det å beskytt sårbare installasjoner og gjenstander som ikke tåler den ventede snømengden. Beregn noe ekstra tid til transport og kjøring. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene. Behov for beredskap skal vurderes fortløpende av beredskapsaktører.