Alt til Bryllupet - Kommersielt magasin

Den velsmakende dagen

Den største dagen i livet - der alt skal være perfekt.

Adresse
Avdeling Skien
Vatner Ring 26, 3725 Skien

Avdeling Porsgrunn
Porselensveien 32, 3930 Porsgrunn


Følg oss på Instagram


www.mathuset.no
Tlf: 40 55 44 22
skien@mathuset.no
Følg oss på Facebook!

Vi elsker det ansvaret og vi setter hele vår ære og yrkesstolthet i å bistå til at denne dagen blir helt magisk.

Mathuset en totalleverandør av kvalitetsmat og alt tilhørende. Vi har avdelinger i Skien og Porsgrunn med tilhørende selskapslokaler. Vårt motto i mer enn 20 år er – 100% kvalitet, hver gang.

Veien mot den store dagen.

Man har mange tanker, ideer og spørsmål i denne fasen. Da er det viktig å ha noen man er trygge på som sparringspartner. En leverandør og bidragsyter med lang og god kompetanse. En leverandør man opplever som vennlig, imøtekommende og løsningsorientert. En leverandør som lytter og vil strekke seg ekstra for å kunne levere akkurat det brudeparet ønsker. En leverandør som er kvalitetsbevisst, solid og med stor yrkesstolthet. En leverandør man er helt trygg på at leverer til det fulle på den store dagen.

Vi håndterer et økende antall bryllup hvert år. Vi liker å tro det er fordi folk stoler på oss. 

Mathuset leverte til 50 nydelige bryllup i alle varianter 2018.

Fra Tjøme i øst, Risør i sør og Dalen i vest. Hjemme på gården, ute på en øy eller i et av våre eller samarbeidende selskapslokaler. Kanskje dere ønsker at vi skal sette opp et telt et helt annet sted. Det gjør vi gjerne.

Menyene har variert stort fra klassiske tre retters menyer, grilling ute i skjærgården, tapas på låven – for å nevne noe. En hel gjeng yrkesstolte kokker står klare til å sy meny med dere. Forberede, tilpasse og ikke minst gjennomføre når den store dagen er der.

Betjening: Her stiller vi med det dere ønsker. Det være seg kun kokken, kokkene, en servitør til å lede deres egne eller hele pakken.

Griller, duker, bord, stoler - vi har det meste og skaffer det andre.

Sommeren 2019 ser ut til å slå alle rekorder og vi gleder oss stort til å gå i gang med årets bryllupsesong. Det å kjenne at man har bidratt til at den store dagen blir helt perfekt – og kanskje enda bedre enn brudeparet turte drømme om – det gjør oss oppriktig varme om hjertet. Kjenne på den stoltheten og se den gleden det frembringer er magisk.

Vi gleder oss!

Mathuset Skien og Porsgrunn

• Mathuset er synonymt med kvalitet, god service og 100 % fornøyde kunder.
• Mat er personlig og vi setter vår ære i å lage den slik at det frister til gjentakelse.
• Vi leverer catering og selskapsmat til alle anledninger.
• Vi har egne selskapslokaler i hele Grenland.