2. februar annonserte TA en ny konkurranse, hvor vi ber leserne våre om å sende inn sine videoer.

– Vi er interesserte i alle type videoer. Har du gjort et heftig stunt? Fanget et merkelig naturfenomen? Har du et dyr som gjør morsomme triks, eller har du støtt på en elg i skiløypa? Kanskje du har filmet noe med mobilen din som har nyhetsverdi? Ta kontakt med oss så ser vi mer enn gjerne på det du har å komme med, fortalte videosjef i TA Erik Edvardsen spent.

– Imponerende

Dere svarte, og sendte inn bidrag både via e-post til [email protected], via Instagram og via Facebook.

Tirsdag møttes juryen, bestående av sjefredaktør Ove Mellingen, videosjef Erik Edvardsen og produktutvikler Juni Wendelin Fasting, for å gå gjennom videoene som er sendt inn.

– Jeg er imponert, sier Mellingen, mens han kikker på både søte og morsomme videoer.

Ble til journalistikk

Men denne gangen lot juryen nyhetsperspektivet veie tyngst. Det var nemlig to videoer som virkelig skilte seg ut, og som har vært viktige i TAs nyhetsdekning den siste uken. Begge var av fyrverkeriet som ble skutt opp i Skien sent lørdag kveld.

Det er den første vi mottok av disse to videoene som er ukens vinner, og Jørn Kristensen blir med det 2000 kroner rikere. Denne videoen ble sendt til oss natt til søndag og var med på å fortelle historien til leserne våre i morgentimene.

Ser du noe av nyhetsverdi den neste uken? Send det til oss på [email protected], via Instagram eller på Facebook, og du kan være neste ukes vinner av 2000 kroner.