Også en imponerende familiemann med 11 barn og 55 barnebarn. Han er sentral i mye av virksomheten som Smiths venner har i Telemark - og også i det enorme senteret som menigheten har i Stokke i Vestfold.

Bjørn legger vekt på at man må ha orden i menighetens finanser og virksomhet, for å være effektiv for Herren. Og han er stolt over at alle barna har valgt samme retning som han selv. Familiesamhold og fellesskap står svært sterkt i Smiths venner. Velkommen til TAs tv-serie om troende Telemark. I tillegg til Smiths venner har vi blitt tatt godt imot i statskirkelige miljøer i Langesund, hos Humanetisk Forbund i Kragerø, hos muslimene i Vinje, hos katolikkene i Porsgrunn, hos adventister, mormonere og pinsevenner i Skien.

Se også: – Troen blir veldig fort dratt ned i søla

Mitt møte med Bjørn - ga meg innblikk i en menighet som jeg har hørt mye om, men slett ikke visste så mye mer om enn at det er den eneste internasjonale menigheten som har oppstått i Norge. Og jeg må innrømme jeg har stor respekt for folk som legger så mye arbeid og omtanke i sin tro - og som lar det påvirke livet så mye.