Nær 14 000 gjestet Treungenfestivalen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

NISSEDAL: Nærmere 14 000 personer var innom Treungenfestivalen som ble avsluttet lørdag.

DEL

Festivalgeneral Jørgen Aarvik Solberg er tilfreds, og bekjenner at han i det stille allerede er i gang med planleggingen av neste års folkefest i Treungen.

– Har jobbet i det stille, og er alt langt på vei med neste års arrangement. Vi som står bak festivalen, gleder oss til å utvikle festivalen videre. Dette er et produkt vi ønsker å ta veldig godt vare på. Vi har bygd det opp stein for stein, og det er gøy når Norges største artister etter 25 år i bransjen sier at dette er noe av det proffeste de har sett, sier Solberg.

– På skinner

Selv mener han at årets arrangement har gått på skinner, fra onsdag til lørdag. Onsdagens gratiskonserter med blant andre tvillingene Marcus og Martinius ble en suksess.

– Vi har bygd opp en proff arrangørstab, som er avgjørende, legger han til.

Bakgrunnen for at Treungenfestivalen har fått er merkenavn, som den har fått, er blant annet opplegget rundt festivalen, og ikke minst en god miks av artister.

I år var det ikke mindre enn 24 artister, 10 flere enn i fjor. Det var konserter på tre forskjellige scener, noe som bidro til at konsertene gikk på skinner etter tidsplanen.

25 år på «veien»

CC Cowboys har vært på «veien» i hele 25 år. Lørdag kveld ga de en stor konsert foran et stort publikum. Utvilsom noe publikum satte pris på. «Tigergutt» og andre kjente låter gledet de publikum med.

Rockebandet Postgirobygget åpnet på hovedscenen lørdag kveld, og her ble det både om Karl Johan, og om «En solskinnsdag», som det ikke har vært for mange av i sommer.

Kvelden ble avsluttet med Plumbo.

Et lokalt band, som virkelig imponerte, var Rusty Roots Band, som fikk to konserter på teltscenen lørdag kveld.

Bandet består utelukkende av medlemmer fra vestmarregionenen.

Artikkeltags