(Nettavisen)

Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hagmyren byr på en jevn og spennende V4-omgang til lunsj. Vi fant ingen "klink banker", og spiller bankerfritt i jakten på flotte V4-kroner. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 10 Gino D.E. – Innledningsløpet er svært jevnt, og her skiller det lite. Vi plasserer en nykommer først, og dette er en hest som er blitt matchet mot langt tøffere motstand enn dette. Er nå billigere ute, og det skal bli spennende å se den første gang ut for Sybille Tinter. Sporet burde passe perfekt, det blir skoløs rundt direkte, og går alt riktig for seg så må den ha en god sjanse.

V4-2 : 1 Höstbo Elina – Er bedre enn raden, og må passes her. Kom helt strålende tilbake etter en grov galopp sist, og vi hadde 28,6 s 1500m på klokken. Var fakta ikke helt tom på det. Fra tet går den 31,0, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. Legg også merke til at den er kuskeplusset med Tomas Pettersson. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 1 Bato Odina – Blir enormt hardt betrodd, og det kan naturligvis bare være slik at favoritten leder rundt om. Vær dog litt OBS på at den ikke er ekstremt hard i skallen sin, her støter den på flere bra i grunnlaget, og på en skikkelig høstbane ruller det ikke like lett lengre. Skal stå først, men vi tør ikke å banke.

V4-4 : 6 Hattusa – Har egentlig en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og dette kan dreie seg om tet og slutt skulle den levere i nærheten av sitt beste. Må ha vært syk sist, og vi forventer å se en helt annen utgave nå. Kan ikke få en bedre oppgave grunnlagsmessig, og her skal man rett og slett være på vakt. Fikser flotte V4-kroner i lunsjen?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»