Nå kommer Jan Thomas-toget

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Motekongen Jan Thomas fra Gulset i Skien kan nå krysse av et nytt punkt på merittlisten.

DEL

Om en drøy uke ruller Jan Thomas-toget ut fra Oslo S.

Ombord finner vi en rullende skjønnhetssalong med alt som hører med av glitter og stas. Målet er at passasjerne skal være langt vakrere i det de går ut av toget enn det de var ved reisens start.

Det er dessverre ikke snakk om et fast tilbud, men et nytt stunt fra NSB for å vise at reisen kan fylles med innhold. Jan Thomas-toget er i realiteten en spesialinnredet vogn på Bergensbanen.

Det betyr at passasjerne vil få råd om farger, sminke, frisyre og klær i det toget suser over Hardangervidda. Turen går av stabelen lørdag 30.mai.

FÅ PLASSER

- Det er rett og slett et fullstendig skjønnhetskurs i regi av Jan Thomas og hans team, sier Gina Scholz i NSB til TA. De som har lyst å være med på dette må imildertid være rask på labben. Det er nemlig kun snakk om åtte plasser.

- For at alle skal kunne få personlig oppfølging av Jan Thomas har vi ikke kapasitet til flere, sier Scholz. Hun lover de åtte heldige en helt uforglemmelig tur med mat og mest mulig glamour.

MOTETIPS

- Ja de blir blant annet oppfordret til å ta med seg noen antrekk og sin egen sminke, slik at de kan få moteråd underveis. Og det av mannen som elsker å kaste terning for kjendisenes kjolevalg.

NSB har det siste halvåret arrangert flere tematurer om alt fra skismøring til gitarkurs. Noe eget Jan-Thomas tog fra hjembyen Skien er det foreløpig ikke snakk om.

- Det er jo bare å komme med ønsker. Vi prøver å legge til rette når det er muligheter for det, sier kommunikasjonsmedarbeider Scholz. Hun forteller at NSB har arrangert flere strikketog, men at Jan Thomas-toget er en nyvinning.

Artikkeltags