Den pinligste episoden hittil: – Det er en helt forferdelig konkurranse

  TØFFEST I TELEMARK: Ukens øvelse byr på mange pinlige øyeblikk for deltakerne.

  DEL

  Deltakere er ikke akkurat over seg av begeistring når de får vite hva dem femte øvelsen de må gjennom i Tøffest i Telemark er.

  – Det er en helt forferdelig konkurranse, utbryter Håvard Kleven.

  Slutt å nøle – se femte episode øverst i saken nå, og finn ut hvorfor enkelte deltakere har uttalt at de vil gjemme seg på hytten i en uke etter at episoden er publisert.

  Er det noen episoder du ikke har sett enda? Her er en liten oversikt:

  Den første uken samarbeidet deltakerne lagvisi en form for triatlon. Der bød på våte opplevelser for flere av dem, da kanoene veltet.Uken etter var det meningen at alle skulle bli våte. Da ble de åtte deltakerne delt inn i par, som sammen skulle komme seg raskest gjennom en hinderløype på vann.I tredje episode ble det ekstra mye kløning, da deltakerne fikk prøve seg på kjelkehockey. Så morsomt var det, at kommentatorene ikke klarte å holde masken gjennom sendingen, og brøt ut i latter flere ganger. Forrige uke var det vannsklien som fikk gjennomgå.

  Lurer du på hvem de åtte deltakerne er? Da kan du lese denne saken. Orker du ikke å lese så mye, men vil ha en kjapp gjennomgang? Det finner du på Tøffest i Telemark sin egen side på ta.no. Her finner du også enkelt tidligere episoder.

  Og du? Det er ikke noe i veien for å caste sendingen til tv-en din. Det vil vi faktisk anbefale, så kan du kose deg sammen med flere!

  Artikkeltags