Tøffest i Telemark: Han liker det ikke, men gjør det likevel

Artikkelen er over 1 år gammel

TØFFEST I TELEMARK: Den sjette episoden av Tøffest i Telemark byr på utfordringer i høyden for deltakerne våre.

DEL

Se episoden i toppen av saken.

Er det noen episoder du ikke har sett enda? Her er en liten oversikt:

Den første uken samarbeidet deltakerne lagvisi en form for triatlon. Der bød på våte opplevelser for flere av dem, da kanoene veltet.Uken etter var det meningen at alle skulle bli våte. Da ble de åtte deltakerne delt inn i par, som sammen skulle komme seg raskest gjennom en hinderløype på vann.I tredje episode ble det ekstra mye kløning, da deltakerne fikk prøve seg på kjelkehockey. Så morsomt var det, at kommentatorene ikke klarte å holde masken gjennom sendingen, og brøt ut i latter flere ganger. Deretter var det vannsklien som fikk gjennomgå, før deltakerne i forrige uke taklet det som kanskje var den mest pinlige øvelsen til nå.

Lurer du på hvem de åtte deltakerne er? Da kan du lese denne saken. Orker du ikke å lese så mye, men vil ha en kjapp gjennomgang? Det finner du på Tøffest i Telemark sin egen side på ta.no. Her finner du også enkelt tidligere episoder.

Og du? Det er ikke noe i veien for å caste sendingen til tv-en din. Det vil vi faktisk anbefale, så kan du kose deg sammen med flere!

Artikkeltags