Det er klart tirsdag formiddag etter at den siktede tivolimannen i går ble avhørt og politiet har etterforsket saken.

Det var i helga, da Axels tivoli oppholdt seg på Stevneplassen i Skien, at den yngre ansatte på tivoliet kom med upassende forslag til yngre jenter i 13-års alderen.

Han skal ha bedt om kyss i bytte mot gratisbilletter. Lørdag skal han ha bedt om oralsex i bytte mot gratisbilletter og at småjentene som eventuelt utførte dette måtte beholde innholdet i munnen i ett minutt.

Belønningen skulle være gratisbilletter på tivoliet.

Delvis erkjent

– Han har erkjent delvis straffskyld, opplyser den siktede mannens forsvarer, advokat Jonny Sveen.

Hvilke deler av beskyldningene mannen innrømmer, kan ikke Sveen uttale seg om.

I avhør mandag ettermiddag skal mannen ha blitt tilbud et forelegg fra statsadvokaten og krav om utvisning fra Norge som straff for handlingene hans på tivoliet.

– Hans har sagt til meg at han vil akseptere det, sier Sveen.

Godtar tivolimannen dette i dag, vil han bli sendt ut av Norge umiddelbart. Det er lite trolig at han noen gang vil få innreise igjen.

Den yngre ansatte på tivoliet, som arbeidsgiver hevder har vært ansatt i tre uker, er siktet for seksuelle krenkelser mot barn under 16 år.

LES OGSÅ: Nok en tivoliavsløring – skal ha bedt 13-åringer om oralsex

Hett tema

Oppførselen hans, og de slibrige forslagene, har vært et hett tema på sosiale medier blant yngre ungdommer i Grenland de siste dagene.

Mannen brukte Google translate til å formidle forespørslene sine til jentene. Det var ei av jentene som varslet politiet om saken. Mannen ble arrestert på tivoliet søndag kveld.

Politiadvokat Rikke Ødegård i politiets gruppe for seksuelle overgrep og vold mot barn (SEVO) i politidistriktet, ønsker ikke å kommentere mannens avhør og hva han har forklart.

– Jeg kan ikke uttale meg om det akkurat nå, sier hun.

Mannens videre skjebne vil bli avklart de neste timene.

Sveen kan ikke si noe om hva hans klient har sagt om oppførselen hans og forslagene småjentene skal ha fått.

TA snakket med mannens arbeidsgiver, Norsk Tivolidrift AS, mandag. Da opplyste selskapets advokat, Harald André Ryen i Advokatfirmaet Mageli DA, at mannen umiddelbart ville bli avskjediget hvis opplysningene om hans opptreden stemte.