Kim Rune røk ut av «The Voice»

Artikkelen er over 4 år gammel

Kim Rune Hagen leverte en sterk opptreden i kveldens livesending, men måtte likevel se seg slått ut av konkurransen.

DEL

Fredag kveld var det klart for direktesendinger i «The Voice» på Tv2. Etter runder med blind auditions, dueller og knockouts, har årets mentorer Hanne Sørvaag, Espen Lind, Sondre Lerche og Yosef Wolde-Mariam silt ut deltakerne de vil ha med seg inn i live-rundene.

Hanne Sørvaag fikk en tøff jobb med sine artister, men hun mente Øyvind Boye Løvold lå et bittelite hakk foran Kim Rune Hagen da utvelgelsen skulle foretas.

- Det er et så tett race, dere har så store stemmer begge to. Dette er dødsvanskelig, sa hun.

Følelsesladd og personlig

I den første live-sendingen sto åtte deltakere på scenen. Fire av dem er med videre. Kim Rune fremførte «Recovery»  av James Arthur, en låt som handler om kampen om å komme tilbake, ifølge sangeren.

- Det er det jeg holder på med nå, sa Kim Rune, som har gjort comeback på tv denne våren.

Han kapret som kjent 3. plassen i «Idol 2007».

Kim Rune Hagen greide å beholde roen og tøyle kraften i stemmen i kveldens direktesending, men etterpå klarte han knapt å snakke.

- Jeg er så stolt av deg, utbrøt en rørt mentor Hanne Sørvaag etter den følelsesladde tolkningen.

- Dette er starten på noe nytt for deg, starten på eventyret på ny, slo hun fast.

- Eide scenen

En av de andre deltakerne, 26 år gamle Nicoline Berg Kaasin, kommer fra Bærum, men familien på farssiden er fra Midt-Telemark. I kveld stilte hun med låten «Boom Clap» av Sally CXC, og fikk mye skryt av blant andre Sondre Lerche, som mente å se en komplett artist som behersket ikke bare sang, men også det å eie scenen og bevege seg rundt på den.

Det holdt til semifinalen.

Filip Bernard Jensen og Yvonne Nordvik Sivertsen er også videre i konkurransen.

PS: Får du ikke nok av Kim Rune Hagen og hans stemme, så kan du oppleve han live når han synger på Notodden torg 17. mai.

Artikkeltags