Sent tirsdag kveld fikk politiet melding fra en butikk på Falkum i Skien om at en kunde hadde forsøkt å stjele fra butikken. Vedkommende hadde også spyttet på en ansatt, melder politiets operasjonsleder.

Tyven ble låst inne i butikken fram til politiet ankom stedet. Han nektet å oppgi personalia, og ble kjørt til arresten.

Senere fant politiet ut at det er snakk om en lokal mann i tenårene. Vedkommende vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, samt at han ikke oppga personalia til politiet.

Kjørte på grevling

Klokken 00.10 fikk nødetatene melding om en MC-fører som angivelig hadde kjørt på en grevling og deretter veltet på Håvundvegen i Skien.

Føreren av motorsykkelen klaget på vondt i en arm og et bein, men var ellers i fin form. Grevlingen lå død ved veikanten. Føreren er en lokal mann, opplyser politiet.

Ledning i veibanen

Politiet rykket ut da det klokken 00.20 ble meldt om en telefonledning som hadde ramlet ned i veibanen i Luksefjellvegen, ikke langt fra Gjerpen skole i Skien.

Politiet passet på til kyndig personell ankom stedet for å overta.

Stanset sjåfør

Klokken 04.34 stanset politiet en sjåfør som framsto ruspåvirket ved Myren i Skien. Føreren, en mann i 30-årene, hadde heller ikke gyldig førerkort.

Han blir anmeldt for dette, opplyser operasjonsleder.