- Hva som skjer i andre omgang, skjønner jeg ikke, sier en oppgitt tremålshelt.

For etter en første omgang der Pors var klart best og ledet 3-0, var det full stopp etter pause. Faktisk kunne det med litt uflaks endt med poengtap for de blå.

- Jeg har ingen forklaring. Vi taper duellene og virker uorganiserte. Strekken i laget blir for stor, og vi slår mye langt.

- Det virker som om det sprer seg et virus i laget, vi blir redde, sier Occhipinti.

- Vi blir for opptatt av å spille på resultatet, og gjør en del feil. Samtidig satser Strømmen alt i andre omgang, sier trener Lars-Borgar Waage.

Han viser også til at Jarle Nilsen måtte ut med skade, noe som gjorde at den nykomponerte backrekken ble bestående av spillere som kjenner hverandre enda mindre.

Waage var imidlertid godt fornøyd med det som skjedde før pause.

- Vi fikk scoret tre mål, og var brukbart flinke til å få kampen inn i vår gate innledningsvis, mener treneren.

FEM AVGJØRENDE MINUTTER

Occhipinti var skadet og ikke med i bortetapet mot Groruddalen i serieåpningen, men lørdag fikk han vist hvor viktig han er for Pors.

Sammen med Fredrik Nordkvelle sto lynvingen bak det meste Pors skapte.

1-0 kom etter at Nordkvelle ble hektet i 16-meteren, og Glenn Bednarczyk satte straffen sikkert i mål etter 24 minutter.

Tre minutter senere var Occhipinti på farten for første gang.

- Christer Fjellstad satte inn et vanvittig rykk, og la ballen ut til meg, så det var bare å sette den inn, sier målscoreren beskjedent.

Fjellstad ble for øvrig friskmeldt kort tid før kampen til stor glede for Pors, som fryktet at kraftspissen kunne være borte med skade i et par uker framover.

Og rett etter 2-0 ble fem vanvittige Pors-minutter fullført. Fredrik Nordkvelle avanserte 40 meter med ballen. Da han kom inn i straffefeltet mistet han den, men Occhipinti plukket den opp og satte inn 3-0 fra tre meter.

Det var et viktig mål, mener han.

LITT RUSTEN

- Uten den 3-0-ledelsen fra første omgang hadde vi gått på en smell, sier Occhipinti når han snakker om det som skjedde etter pause.

To ganger ble det blåst straffe for gjestene, og begge ganger måkte Sigurd Dalen ballen inn midt i mål. Strømmen hadde også et par andre bra sjanser, men på overtid roet Occhipinti alles nerver med en nydelig scoring.

Han fikk ballen fra Fredrik Nordkvelle, dro av to-tre forsvarere og satte ballen sikkert i mål.

- Deilig, og det målet jeg er mest fornøyd med, sier han.

Selv etter tre mål mener Occhipinti at han har mer å gå på.

- Litt rusten er jeg etter å ha vært skadet lenge. Er ikke helt i hundre, og savner en del prestasjoner utenom målene. Men farten og sånt kommer etterhvert, sier han.