Erik Midtgarden er frustrert

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

NOTODDEN: Erik Midtgarden (19) innrømmer at han er frustrert over manglende tillit i Notodden.

DEL

Forrige sesong var han fast inventar i Pors på utlån fra Odd. I vinter tok han med seg skoene og flyttet til Notodden. Det har endt med at Midtgarden kun har spilt til sammen ti minutter av årets tre kamper. Det skjedde som innbytter i seriepremieren mot Raufoss.

- JEG ER GOD NOK

Før morgendagens kamp mot Kongsvinger innrømmer Gulset-gutten at han er frustrert over manglende spilletid.

- Ti minutter er for lite. Jeg mener jeg fortjener mer spilletid, og det er klart det er frustrerende. Likevel er det sikkert mange flere enn meg som tenker akkurat det samme. Vi har en tropp på 23 mann som helt sikkert mener de er gode nok, men sånn må det være, forklarer Midtgarden.

Kantspilleren viser til sin sterke fjorårssesong, der han beviste at han er mer enn god nok for nivået i 1. divisjon.

- Jeg viste i fjor at jeg er god nok, og jeg føler meg i veldig fin form om dagen, sier Midtgarden, som forklarer at det ikke er spesielt gøy å sitte på sidelinjen.

- Nei, det er kjedelig å sitte å se på kampene. Man skulle veldig gjerne vært utpå.

- RIKTIG VALG

Da han skrev under en toårskontrakt med Notodden i vinter ble han lovet rikelig med tillit.

- Føler du deg rett og slett lurt av klubben?

- Tja, om ikke lurt, så må jeg innrømme at jeg er skuffet over tilliten så langt. Men det kommer alltids sjanser, understreker Midtgarden.

For at 19-åringen skal være med i U21-diskusjonen er det viktig med spilletid for klubblaget. Det vet Midtgarden.

- Det er riktig. For å være med i diskusjonen er jeg avhengig av spilletid i Notodden, sier den tidligere Gulset-, Pors- og Odd-spilleren.

- Hvis tingenes tilstand ikke bedrer seg, vil du vurdere et klubbytte til sommeren?

- Det er for tidlig å si. Jeg tror fortsatt jeg gjorde det riktige valget da jeg kom hit, så det er noe jeg ikke tenker så mye på. Jeg vet at jeg er god nok for Notodden, legger han til.

HÅPER PÅ EN HALVTIME

Nå vet Midtgarden at det kun er hardt arbeid som gjelder for å kjempe seg inn på laget.

- Det er fristende å si at jeg bare må stå på på trening. Men det er jo en selvfølge og det gjør jeg uansett. Jeg trenger kamper, og jeg må få sjansen, mener han.

Kanskje kommer Midtgardens sjanse allerede i morgen borte mot Kongsvinger.

- Jeg håper i alle fall på 30 minutters spilletid, så jeg får vist at jeg er god nok. Vi skal gå offensivt til verks mot Kongsvinger, og klinke til med tre poeng, avslutter Erik Midtgarden.

VANSKELIG KAMP

Kongsvinger står med tre poeng på de tre første kampene. Men det kunne fort vært mer. Laget var blant annet uheldig å tape 0-1 hjemme mot Ham-Kam i en kamp de dominerte.

Notodden-trener Jan Halvor Halvorsen vet at laget står overfor en tøff oppgave, men er optimist.

- Vi møter helt klart et godt lag som kjørte over Ham-Kam i forrige hjemmekamp. På den annen side er vi også et godt lag, og vi går for tre poeng, sier Halvorsen.

Notodden har alle 23 spillere disponible til morgendagens møte med Kongsvinger.

- Det er naturligvis et veldig fint utgangspunkt. Vi gleder oss til kampen, og det kommer til å bli spennende, spår Notodden-treneren.

Slik starter Notodden (4-3-3): Jon Masalin, Josué Mayard, Lars Lien, Oneil Thompson, Lennart Steffensen, Borgar Velta, Jukka Hakkala, Kristian Ystaas, Sami Sakka, Kenneth Kvalheim, Bala Garba.

Artikkeltags