Kjendisene hyller Odd - Synger "Gå for gull"

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Den klassiske Odd-sangen "Gå for gull" har kommet i en ny og oppusset drakt, akkompagnert av en video med en rekke kjendiser på rollelisten.

DEL

Anders Tvegård, Sputnik, Torbjørn Røe Isaksen, Bård Hoksrud, Ronald Holmberg - alle stiller opp og synger med av full hals på den ikoniske cupfinalelåta "Gå for gull".

Videoen av låten ble første gang presentert på Odds kick-off i helga som var. Nå kan du nyte den i sin helhet i videovinduet over saken.

- Vi pleier å lage noe moro når vi fronter slike arrangementer. Ideen bak var å samle så mange kjente telemarkinger som mulig å dem til å synge med. Etter at Odd byttet navn fra Odd Grenland tilbake til Odd så profileres klubben som et lag for hele Telemark, så da var det jo bare å dra med seg kameraet og legge ut på veien i Telemark, sier Martin Giæver som sammen med kollega Sarah Natasha Melbye står bak ide og produksjon av videoen.

Låta "Gå for gull" ble valgt på grunn av sin enkle melodilinje.

- Det er en sang som er lett å synge, og den er veldig morsom. Den har oppnådd kultstatus, og det var enkelt å få folk med på stuntet. Nå håper jeg at låta får sin velfortjente renessanse, avslutter Giæver.

Artikkeltags