TA lanserer: Nå får du Direktesport rett på din smart-TV

Amedias sportsportal Direktesport lanserer en egen app for smart-TV. Det betyr at alle som abonnerer på TA, eller en av konsernets 75 aviser, vil få tilgang til direktesendt sport rett inn på TV-skjermen.

DEL

Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak. Tidligere har Direktesport kun vært tilgjengelig via TAs nettsider, men nå kan du også få det direkte opp på din TV.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

Nå har det blitt lansert en helt ny app, som skal gjøre det lettere å se alt fra treningskamper med Odd, Pors til håndball og andre idrettsgrener, enten det er direkte eller i opptak, på fjernsynet. Appen kan lastes ned i Apple TV og nyere Samsung.

I tilbudet fra Direktesport ligger blant annet treningskamper med Odd, RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord, TA sender alle Pors sine hjemmekamper, samt en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup.

Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra bordtennis til boksing.

Appen er klar for Apple TV og smart-TV fra Samsung. Snart vil den også bli lansert for LG. For Samsung og LG må du ha en smart-TV som er produsert i 2017 eller senere. AppleTV-en må ha tvOS 11.0 eller høyere for å fungere.

Artikkeltags