TA er den første lokalavisen i landet til å gjøre dette

ÅPNE: Frontsjef Per Boseth Johansen, nyhetsredaktør Tom Erik Holland og frontsjef Lise Lotte Nyrud, sammen med resten av fronterteamet og journalistene, holder deg oppdatert på de ferskeste nyhetene 18 timer i døgnet.

ÅPNE: Frontsjef Per Boseth Johansen, nyhetsredaktør Tom Erik Holland og frontsjef Lise Lotte Nyrud, sammen med resten av fronterteamet og journalistene, holder deg oppdatert på de ferskeste nyhetene 18 timer i døgnet. Foto:

TELEMARK: TA.no sine nye "åpningstider" er historiske.

DEL

– Nå følger vi nyhetsbildet løpende fra 06.00 til 24.00 hver dag – også i helgene og alle andre "røde dager", sier nyhetsredaktør i TA Tom Erik Holland.

Satsingen startet mandag denne uken, altså 6. januar.

– Leserne våre forteller oss at løpende nyhetsdekning er det viktigste for dem. Derfor er det helt naturlig for oss å strekke oss lengre og levere nyheter i enda flere av døgnets timer. I TA kommer alt annet i tillegg til nyheter – aldri istedenfor, sier Holland.

18 timer i døgnet

Han er svært fornøyd med å kunne tilby TAs lesere ferske nyheter enda oftere.

– Vi har nyhetsjournalister på jobb 18 timer i døgnet. Jeg tror ikke noen andre lokalaviser i landet kan skilte med tilsvarende åpningstider på nett, forteller Holland.

TA vokser på nett, og det settes stadig nye leserekorder.

– Det er aviskonkurransen og det er å levere enda bedre til alle de tusenvis av telemarkinger som leser oss hver dag som driver oss, sier nyhetsredaktøren.

Husk å tipse

De dyktige journalistene i TA følger nøye med på hva som skjer i samfunnet, men trenger også tips for å få med seg enda mer

– For at vi skal lage den avisen leserne våre vil ha er vi avhengige av å få tips om små og store hendelser. Ser du noe som andre kan ha interesse av eller burde vite så send oss et bilde, skriv noen linjer eller snakk med journalistene våre på tipstelefon 35585532, oppfordrer Holland.

Artikkeltags