Sammen med kompanjong Enei Sulgin har han gjort stor suksess med sine pizzavogner i grenlandsområdet.

I fjor sommer etablerte de Hot Wheels Pizza utenfor hovedinngangen til Alti Nordbyen i Larvik, for å selge det de selv påsto er Norges billigste pizza.

– Planen er å bli der hele året. Om det blir ett år, to år, tre år, eller enda lenger – det er det opp til kundene å bestemme. Starten har i hvert fall vært lovende, uttalte Daniel Bondoc til ØP den gang.

Slik skulle det ikke bli.

Lite kunder

– Vi må dessverre stenge. Vi har bestemt oss for å avvikle driften i Larvik fra 1. mars. Vår siste åpningsdag blir 28. februar, bekrefter Daniel Bondoc.

Årsaken er lite kunder.

– Veldig mange ønsket at vi skulle etablere oss i Larvik. Men det gikk ikke som vi håpet. Dessverre så har vi ikke hatt så mange kunder. Vi synes selvsagt at det er trist, for vi ønsker å være her. Vi har virkelig prøvd, men når tallene bare går i minus, da kan vi ikke fortsette, sier Daniel videre.

– Det er dyrt å leie og å lønne arbeidere. Vi selger ikke så mye pizza her som andre steder, og vi tjener rett og slett ikke nok til å dekke kostnadene vi har, sier han.

I nabobyene Skien og Porsgrunn, derimot, går pizzasalget unna.

– Kan hende vi valgte feil plassering av vogna i Larvik, at den burde stått mer sentralt. Det gjør den i andre byer, og der går det veldig bra, sier Daniel.

Den siste måneden har pizzagründeren valgt kun å ha åpent på fredager og lørdager i Larvik.

– Vi har hatt åpent hver dag tidligere. Det vi erfarte da, som vi synes er litt rart, er at det har vært så lite trafikk på søndager. Andre steder er søndag desidert den beste dagen for oss. Men i Larvik er søndag den verste dagen. Den er dårligere enn mandag, forteller han.

I forhandlinger

Den svartmalte matvogna med flammer skal imidlertid ikke stå ubrukt.

– Vi er i samtale om å etablere oss på to ulike steder – Alti Brotorvet i Stathelle og Liertoppen i Drammen. Vi håper å lande en avtale med ett av disse stedene snart, sier driveren.

ØP har vært i kontakt med senterleder ved Alti Nordbyen, Stig Eriksen, som bekrefter at Pizza Hot Wheels skal avvikle. Det er foreløpig ikke avtale med noen nye leietakere.