Har utsatt strålesaken - igjen

Liker ikke: Bård Hoksrud liker ikke at strålesaken er utsatt.

Liker ikke: Bård Hoksrud liker ikke at strålesaken er utsatt.

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Helse Sør-Øst har utsatt behandlingen av hvor man skal etablere et strålesenter, igjen.

DEL

Først var meningen at styret i Helse Sør-Øst skulle ta den endelige avgjørelsen om etablering av et nytt strålesenter i februar. Så kom beskjeden om at dette var utsatt til mars.

Nå er det kommet nok en beskjed, om at saken ikke kommer til behandling før tidligst i april, kanskje også senere. For nå har ikke helseforetaket satt noen dagsorden.

Etter det TA kjenner til uten at dette er kommunisert til Sykehuset Telemark, før informasjonen var å finne på nettsidene til Helse Sør-Øst.

Begrunnelsen som nå brukes fra helseforetaket er at man nå skal avholde et møte med kommuner og fylkeskommuner 15. mars. Også Kreftforeningen skal delta på dette møtet.

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud fra Fremskrittspartiet er verken imponert eller fornøyd. Men ser ingen grunn til å gå til krig med helseforetaket.

– Jeg kan jo ikke noe annet enn at endelig beslutning enda ikke er fattet. Skien er fortsatt med i kampen om plassering. Da gjelder det for oss i Telemark å bruke tiden fram til avgjørelse skal tas på en best mulig måte, sier Bård Hoksrud.

– Men det er ingen tvil om at dette oppleves som en uthaling, sier stortingsrepresentant Bård Hoksrud.

Artikkeltags