Odd og trener Pål Arne Paco Johansen har seks prøvespillere på besøk denne uka. Alle skal i aksjon mot Mjøndalen. Fire av dem starter.

– Vi stiller et slagkraftig lag og gleder oss til kamp på Skagerak arena igjen, sier Paco.

Han har valgt disse 11 fra start: Peder Nygaard Klausen - Espen Ruud, Leon Hien (prøvespiller), Steffen Hagen, Adan Hussein (prøvespiller) - Thomas Rekdal, Solomon Owusu, Mohamed Junior Diabagate (prøvespiller) - Mikael Norø Ingebrigtsen, Magnus Lankhof Dalby (prøvespiller), Faniel Tewelde.

– Så kommer Andrias Edmundsson (prøvespiller) inn og spiller stopper sammen med Odin Bjørtuft fra start i 2. omgang. I tillegg skal Jakob Kjølsrud inn som spiss etter hvert, forteller Odd-treneren.

Svart mot hvitt

Selv om årets sesong er over, og endte med en knallsterk 5. plass, har Paco tidligere fortalt at han vil forlenge årets sesong til 2. desember - den datoen 2023-sesongen avsluttes.

2. desember i år avslutter Odd med en internkamp.

– Vi så etter en motstander, men det er ingen som holder på så lenge som oss, så da blir det en internkamp, med ordentlig dommer i Marius Lien, og to jevne lag. Svart mot hvitt. Ved å forlenge får vi holdt det i gang og vi får samme lengde på sesongen som neste år, pluss at vi får sett mye på disse prøvespillerne allerede nå. Det blir som et kinderegg når vi også får både Thomas Rekdal og Faniel Tewelde fra start på et a-lag, og Peder Klausen får debuten på førstelaget. Vi har også med oss fire juniorspillere på benken, forteller treneren.

6073 dager

Paco forventer en åpen og sjanserik kamp, mot et lag som har ny trener og spiller litt som Odd i 4-3-3. I høst fikk Vegard Hansen sparken som Mjøndalen-trener etter 17 år, eller 6073 dager, i jobben. Nå er Kevin Nicol ny hovedtrener.

– Vi møter et bra lag som utrolig nok har en ny trener. Vegard Hansen var vel omtrent den lengstsittende i Europa. De har lagt om litt, og spiller mer som oss, fremadrettet og angrepsvillig. I en treningskamp vil nok begge prioritere det offensive så jeg tror det blir en morsom, åpen, fin og målrik kamp med scoringer begge veier, avslutter Pål Arne Paco Johansen.